Završene kineske kvalifikacije za DAC 2017

Dota 2 Asia Championship (DAC) će se ove godine održati krajem marta i početkom aprila, svega dve nedelje pre velikog Majora u Kijevu.

Izvor: nikola saviæ KlanRUR

Ponedeljak, 16.01.2017.

17:52

Završene kineske kvalifikacije za DAC 2017

Direktno su pozvana četiri tima: Evil Geniuses, Wings Gaming, OG i Newbee. S obzirom da će biti ukupno 12 učesnika, ostala kvalifikaciona mesta su podeljena na četiri kineska predstavnika, jednog evropskog i američkog, i po jednog iz SEA i CIS regije. S obzirom da se turnir igra u Šangaju, logično je da organizatori žele da vide najviše domaćih timova na turniru.

A upravo je kineski deo kvalifikacija završen juče. Ekipe su bile podeljene u dve grupe od po šest timova. Sistem je bio takav da pobednici grupa idu direktno na DAC, dok drugi i treći tim iz obe grupe idu u dodatno razigravanje za još dva mesta. Prva mesta u grupama su zauzeli Invictus Gaming i Vici Gaming J, dok su u baraž otišli CDEC Gaming, LGD Forever Young, Invictus Gaming Vitality i Vici Gaming.

Kroz Winner bracket na DAC je otišla ekipa LGD Forever Young, savladavši prvo IG. Vitality sa 2:1, a potom i CDEC Gaming rezultatom 2:0. Nakon što su odmah pali u Lower Bracket, momci iz IG. Vitality-ja, predvođeni veteranom ,,Burningom’’ su uspeli da se stabilizuju, i nađu svoj put do turnira u Šangaju. Pobedili su prvo Vici Gaming sa 2:1, a zatim i u odlučujućem meču ekipu CDEC-a sa 2:0.

Ostaje da vidimo koje će ekipe iz ostalih regija popuniti preostala kvalifikaciona mesta za ovaj turnir.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: