DC i VP najbolji u Dota2 Boston Major grupama

Vicešampion TI6 i uigrani ruski tim su bez muke zauzeli prva mesta u svojim grupama.

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Nedelja, 04.12.2016.

10:16

DC i VP najbolji u Dota2 Boston Major grupama
Foto: screenshot/Twitch

U grupi A, Digital Chaos je uprkos kritikama i lošim projekcijama kladioničarskih sajtova, imao besprekoran dan u svojoj grupi. Vicešampion The International 2016 je pobedio kineski LDG.Forever Young i malezijski WarriorsGaming.Unity sa po 2-0 i obezbedio prvi sid u svojoj grupi. Malezijski tim nije ostao neprimećen jer je uspeo da pobedio TI6 šampiona, Wings Gaming, sa 2-1.

U grupi B Virtus.Pro je bez milosti osvojio prvi sid u ovoj grupi. Svoj juriš su započeli sa duplim rampage od strane Vladimira “No[0]ne” Minenka na Shadow Fiend heroju, u prvoj rundi protiv Team NP, koja se, kao i druga runda, završila za manje od 30 minuta. Sledeći na redu je bio kineski Newbee, koje je Virtus.Pro takođe savlada sa 2-0. Ukupno, kroz ova dva meča no[0]ne je ostvario 5 rampage nad protivnicima. Team NP je uspeo da upiše jednu pobedu i zauzme treće mesto u grupi, sjajnom igrom u susretu protiv MVP.Phoenixa. NP je ovaj meč dobio sa 2-1.

Grupa A

Foto: Wykrhm Reddy

Grupa B

Foto: Wykrhm Reddy
Danas se igraju susreti treće i četvrte grupe od 16 časova, po našem vremenu.

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: