Faceless i Secret bez poraza u Boston Major kvalifikacijama

Borba bez milosti se odvija u Kini, Jugoistočnoj Aziji, Americi i Evropi, za mesto na Boston Major turniru.

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Petak, 28.10.2016.

13:16

Faceless i Secret bez poraza u Boston Major kvalifikacijama
Foto: Wykrhm Reddy

Danas su se nastavili okršaji u regionalnim kvalifikacijama za Boston Major. Non-stop Dota2 akcija se odigrava u četiri regiona, tako da dobrih mečeva ima tokom celog dana.

U regionalnim kvalifikacijama za jugoistočnu aziju, Team Faceless , predvođen Derilom “iceiceice” Koh Pei Ksiangom je ostavrio fantastičnih 8 pobeda, što ih sa sigurnošću postavlja na vrh grupe. Na drugom mestu je Mineski sa rezultatom 6-1.

U američkim regionalnim kvalifikacijama CompLexity Gaming je na prvom mestu sa tri pobede a prati ga FDL, sa kapitenom Stenlijem “Stan King” Jangom, sa istim rezultatom. Team NP, koji predvodi EternalEnvy je na trećem mestu sa rezultatom 2-1, a slede IXMike88 i njegov Team Freedom i domaći Elements Pro, predvođen Gordanom “g0g1” Prošićem sa rezultatom 2-2.

U kineskoj regiji LGD Gaming je trenutno na prvom mestu sa 3 pobede, bez poraza. Na drugom mestu je Invictus Gaming sa dve pobede, a prati ga Vici Gaming sa rezultatom 2-1.

U evropskoj regiji trenutno je na prvom mestu grčki tim Ad Finem sa rezultatom 5-2. Na drugom mestu je Team Secret sa 4 pobede i bez poraza. Virtus.Pro i Team Liquid slede sa rezultatom 4-1. Natus Vincere je podbacio i nalazi se na poslednjem mestu sa rezultatom 1-5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: