MoonduckTV najavio povratak zabavnog turnira

Elimination Mode 2.0 se vraća na male ekrane vaših računara. Prijavljeni timovi obećavaju dobru zabavu.

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Petak, 28.10.2016.

11:28

MoonduckTV najavio povratak zabavnog turnira
Foto: MoonduckTV

Produkcijska kuća MoonduckTV je najavila drugo izdanje njihovog turnira pod imenom Elimination Mode. Ovaj turnir će početi odmah po završetku regionalnih kvalifikacija za Boston Major, tačnije 1. Novembra.

Elimination Mode je turnir u kome se korsti malo drugačija verzija Captain’s Mode, koji dozvoljava da se određeni heroj može samo jednom izabrati ili zabraniti tokom serije.Nova verzija turnira Elimination 2.0 će imati dodatno pravilo gde će gledaoci glasati za 10 heroja koji će dodatno biti banovani svakog dana.

Sa ovim pravilom, meč na dve dobijene, ako se igraju sve tri runde, može u trećoj rundi da kapitenima dozvoli izbor od samo 62 heroja.

Timovi koji će se takmičiti u Elimination Mode 2.0 su:

  • Evil Geniuses


  • compLexity Gaming


  • Team NP


  • Digital Chaos


  • Team Liquid


  • Kaipi


  • OG


  • Escape Gaming


Nagradni fond Eliminationa Mode 2.0 turnira iznosi 20.000 dolara. U nastavku pogledajmo trejler za turnir:

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: