Domaći Elements Pro u kvalifikacijama za Boston Major

Poznata je i druga tura pobednika otvorenih kvalifikacija za Boston Major. Među timovima koji nastavljaju dalje je i domaći Elements Pro.

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Četvrtak, 27.10.2016.

11:24

Domaći Elements Pro u kvalifikacijama za Boston Major
Foto: Wykrhm Reddy

U prvoj turi otvorenih kvalifikacija za Boston Major u regionalne kvalifikacije prošli su Fantastic 5, ProDota Gaming, EHOME.X i WG.Unity. U drugoj turi koja se upravo završila, dalje su prošli EHOME.Keen, Fire Dragoon, The Imperial i domaći Elements Pro.

Ono što je obeležilo ove otvorene kvalifikacije je, da Valve nije imao problem sa tim da se timovi iz jedne regije takmiče u kvalifikacijama u drugoj regiji. Primer za to je da se većina timova iz bivših ruskih republika (CIS timovi), takmičila na evropskim kvalifikacijama, dok su evropski timovi svoje mesto u regionalnim kvalifikacijama potražili kroz otvorene kvalifikacija za američku regiju.

Osvajači otvorenih kvalifikacija za američku regiju su ProDota Gaming i Elements Pro koji su timovi iz Evrope. Pobednici evropskih kvalifikacja su ruski Fantastic 5 i danski tim The Imperial.

Pobednici otvorenih kvalifikacija nemaju mnogo vremena za odmor jer već za nekoliko sati počinju regionalne kvalifikacije u sve četiri regije koje će trajati četiri dana.

Pobednici otvorenih kvalifikacija za Boston Major

Foto: Wykrhm Reddy
Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: