Virtus.Pro i Team Secret overili kartu za Split

Pored pozvanih Wings Gaming i Digital Chaos, ova dva tima su pobedama u otvorenim kvalifikacijama osigurali mesto na DotaPit turniru.

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Sreda, 26.10.2016.

10:04

Virtus.Pro i Team Secret overili kartu za Split
Foto: Split

Poznata su imena još dva učesnika na predstojećem DotaPit turniru u Splitu. Team Secret i Virtus.Pro su kao pobednici kvalifikacija u svojim regijama osigurali učešće na ovom turniru.

Virtus.Pro je u finalu kvalifikacija CIS regije, sigurnom igrom pobedio Team Empire sa 3-0. Team Empire je, posle izgubljenog meča od Natus Vincere, 1-2, do finala došao pobedama nad Vega Squadron i revanšom nad Natus Vincereom sa 2-1. Virtus.Pro je u gornjoj polovini plejofa savladao Vega Squadron i Natus Vincere sa 2-0.

U evropskim kvalifikacijama Team Secret je do finala došao pobedama nad Flipsid3 Tactics i Team Liquid sa 2-0. Flipsid3 Tactics je putem kroz donju polovinu plejof tabele do finala i revanša sa Team Secret, došao pobedama nad Ad Finem i Team Liquid sa 2-1. U finalu evropske regije Team Secret je ponovo bio bolji od Flipsid3 Tactics i osigurao mesto na DotaPit turniru sa rezultatom 3-1.

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: