MVP Phoenix i IG Vitality eliminisani sa MDL

Korejanski i kineski predstavnik su eliminisani iz daljeg toka takmičenja. Vici Gaming i LGD.ForeverYoung preživeli prvi dan plejofa.

Izvor: KlanRUR.rs, Veljko Vukoviæ

Petak, 30.09.2016.

18:33

MVP Phoenix i IG Vitality eliminisani sa MDL
Foto: screenshot/Twitch

Prvog dana plejofa na MarsTV Dota League turniru u Ksiamenu, Kina, eliminisana su dva tima. Vici Gaming je eliminisao korejskog predstavnika MVP Phoenix sa 2-1, dok je IG Vitality eliminisan od strane LGD.ForeverYoung sa 2-0.

U finalnoj rundi prvog eliminacionog meča, Vici Gaming je uspeo da eliminiše oba protivnička core heroja u četvrtom minutu susreta, što je postavilo MVP u lošu poziciju za borbu oko Rošana. Vici Gaming je bez problema uzeo Aegis u 13 minutu ali MVP je izbegavajući okršaje uspeo da izniveliše stanje u finalnoj rundi. Vici Gaming je iskoristio propali pokušaj MVP Phoenixa da im uđe u bazu, te je posle niza osvojenih timskih borbi, ponovo prešao u vođstvo i uništio protivnički tron u 52 minutu.

LGD.ForeverYoung je sa 2-0 eliminisao IG Vitality. Obe runde su dugo trajale, dok je druga bila svačija partija do poslednjih sekundi susreta. IG Vitality je uporno pokušavao da na leđima Dragon Knighta, Gyrocoptera i Slardara, uđe u protivničku bazu, gde su ih dočekivali i slali nazad u fontanu, podjedjako snažni Timbersaw, Terrorblade i Earth Spirit.

Posle loše procene IG Vitalityja oko protivničkih buybackova, LGD.ForeverYoung uspeva da elminiše 4 protivnička heroja, i da povrati kontrolu nad mapom. Usledila je joč nekoliko pikova nad protivničkim igračima, te je LGD.ForeverYoung ušetao u protivničku bazu, dok su 3 heroja IG Vitality imala još oko 40 sekundi u fontani. Preskočivši barake i udarajući direktno na T4 tornjeve i sam tron, LGD.ForeverYoung je eliminisao IG Vitality.

Sutra slede mečevi OG protiv Vici Gaming i Team Secret protiv LGD.ForeverYoung za opstanak na turniru, dok se u gornjoj polovini tabele, za mesto u finalu, susreću Newbee i Evil Geniuses.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: