Team Secret i OG obezbedili dobra mesta za plejof MDL

Posle drugog dana takmičenja na Mars TV Dota League završena je grupna faza i poznat je raspored timova u plejof tabeli.

Izvor: KlanRUR.rs, Veljko Vukoviæ

Četvrtak, 29.09.2016.

14:17

Team Secret i OG obezbedili dobra mesta za plejof MDL
Foto: Valve

Team Secret je obezbedio drugo mesto u grupi A, iza Newbee tima, pobedama nad LGD. Forever Young sa 2-0 i MVP Phoenix sa 2-1, gde je u odlučujućoj rundi uspešno zaustavio protivničkog Huskara.

IG.Vitality je u grupi B, posle prve izgubljene runde, gde nisu uspeli da se odbrane od Terrorblade heroja, uspeli da preokrenu rezultat i dobiju meč protiv Vici Gaming, sa dve dobijene runde koje su zajedno trajale koliko i prva runda.

OG je u istoj grupi sa 2-0 savladao IG.Vitality i obezbedio drugo mesto u grupi, odmah iza Evil Geniuses. Oni su prvu rundu dobili za nešto manje od 25 minuta sa Drow Ranger pikom, dok su drugu rundu dobili sa neočekivanim izborom pub heroja - Bloodseekerom, i to u džungli.

U plejof fazi, u mečevima za opstanak na turniru, susrešće se MVP Phoenix i Vici Gaming kao i LGD.Forever Young i IG.Vitality. Sa druge strane, u gornjoj polovini plejof tabele, očekuje nas zanimljiv susret između Team Secret i Evil Geniuses, kome će prethoditi susret Newbee i OG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: