Evil Geniuses bolji od OG u derbiju na MDL

U derbiju prvog dana MDL turnira, EG je savladao rivala OG sa 2-1. Pogledajmo i ostale rezultate.

Izvor: KlanRUR.rs, Veljko Vukoviæ

Sreda, 28.09.2016.

15:49

Evil Geniuses bolji od OG u derbiju na MDL
Foto: screenshot/Twitch

Newbee i Evil Geniuses drže prva mesta u svojim grupama nakon prvog dana takmičenja na Mars TV Dota2 League turniru. Newbee je, predvođen Huom “Kaka” Liangžijem, savladao Team Secret sa 2-1 i MVP Phoenix sa 2-0, što im je obezbedilo prvo mesto u grupi i bolju poziciju u plejofu. MVP Phoenix je nakon ovog poraza uspeo da se domogne drugog mesta na tabeli, pobedom na LGD.Forever Young postavom.

U grupi B Evil Geniuses su, predvođeni novim kapitenom Andreas “Cr1t” Nilsenom, obezbedili prvo mesto u grupi pobedama nad Vici Gamingom i večitim rivalom OG timom. OG je uspeo da obezbedi drugo mesto u grupi, pobedom nam drugom postavom IG tima, IG.Vitality.

Evil Geniuses su u derbiju protiv OG tima izgledali dosta uigranije i ubedljivije od suparnika, iako su oba tima pretrpeli velike promene u prethodnom jesenjem trasferu.

Pogledajmo video sa najboljim momentima iz ovog susreta:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: