Dota2 turnir na otvorenom moru

Već smo navikli da Dota2 turniri budu nenadmašivi, što produkcijski što sa nagradnim fondovima. Organizatori se sada utrkuju, ko će organizovati egzotičniji Dota2 turnir.

Izvor: KlanRUR.rs, Veljko Vukoviæ

Ponedeljak, 26.09.2016.

11:06

Dota2 turnir na otvorenom moru
Foto: kitguru

Kineska kompanija KeyTV organizuje Nanyang Cruise Cup, turnir sa nagradnim fondom od 50.000 dolara, čija će se finalna faza održati na kruzeru koji će ploviti pored kineske obale, Japana i Južne Koreje.

Ideja iza ovog turnira je, da se povežu esport industrija i turizam, i da se omogući gledaocima na brodu (2678 mesta) da isprate vrhunski Dota2 turnir izbliza, u pauzama poseta Šangaju, Jeji u Južnoj Koreji i Fukuoki u Japanu. Organizator se nada da će ovo ohrabriti mlade da biraju kruzing kao opciju za odmor.

Organizator će specijalno za ovu priliku rentirati satelit, da bi omogućio brzu i kvalitetnu internet vezu za igrače i za strim prenos. Pobednik The International 2016 turnira, Wings Gaming, je prihvatio pozivnicu, kao i kineski team Newbee. Druga dva tima će biti određena putem kvalifikacija.

Turnir će početi 13 oktobra i trajaće 4 dana, dok će brod obilaziti obale Jugoistočne Azije. Ako sve prođe kako treba, KeyTV planira još egzotičnih turnira u 2017 godini.

Kruzovi su popularni među starijom populacijom, te ne znamo koliko će mladih biti na ovom putovanju. Mladima su ova putovanja privlačna, ali kao opcija za zaposlenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: