Alliance ima novi Dota2 tim, najavljuje Hearthstone diviziju

Nekadašnji svetski Dota 2 prvaci kreću iz početka.

Izvor: Nikola Saviæ klanrur.rs

Nedelja, 18.09.2016.

20:37

Alliance ima novi Dota2 tim, najavljuje Hearthstone diviziju
foto: Alliance

Esports sastav Alliance je dobro poznato ime na sceni. Osnovan aprila 2013. godine, kroz svoju istoriju je imao timove u StarCraft 2 i League of Legends, dok se danas fokusira na Dota 2 i Super Smash Bros, a uskoro i Hearthstone.

Iste godine kada su i osnovni, osvojili su titulu na The International 2013, osvojivši tada najveću sumu u istoriji esportova. Tim je u vlasništvu organizacije GoodGame Agency, koja drži i Evil Geniuses, a svi oni zbirno su u vlasništvu striming platforme Twitch.

Ovih dana tim prolazi kroz proces rebrendiranja, i u skladu sa time predstavljen je novi Dota 2 roster, ali i najavljeno osnivanje Hearthstone odeljenja.

Novi Dota 2 tim sada čine Džonas "Jonassomfan" Lindholm, Linus "Limmp" Blomdin i Sajmon "Handsken" Hag, koji se pridružuju Džonatanu "Loda" Bergu i Džeriju"EGM" Lundkvistu.

Tim je sastavljen uglavnom od Šveđana koji su već dugo na sceni i imaju velikog internacionalnog iskustva, a tu je i mladi, talentovani Jonassomfan, koji je svoje umeće pokazao tokom karijere u Ninjas in Pyjamas.

Igrači Joakim "Akke" Akterhal i Henrik "AdmiralBulldog" Ahnberg ostaju deo tima, ali više neće biti aktivni igrači, već će biti ambasadori tima.

Osim promena i osveženja u Dota 2 timu, menadžerstvo tima najavljuje i osnivanje Hearthstone odeljena, i biće veoma interesantno videti koje će igrače da uzmu, pošto trenutno ima puno slobodnih imena na tržištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: