CS:GO – Friberg ima novu ekipu

Legendarni igrač NiP-a, friberg, pronašao je svoj novi angažman.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 14.05.2018.

23:43

CS:GO – Friberg ima novu ekipu

Švedski igrač je nakon razlaza sa Nindžama imao turbulentnu godinu. Priključio se OpTic Gamingu, gde je bio i in-game lider, ali je tim beležio loše rezultate, uprkos prilično zvučnim imenima.

Kralj banane nije dugo čekao na novi angažman, a priključio se danskom timu Heroic. Već od aprila friberg igra za ekipu na online turnirima, a LAN debi imaće u okviru finala ESL Pro Lige.

Podsećamo, iz Heroica su nedavno otišli JUGGi i Snappi, koji su bili veoma bitni igrači za ekipu. Da nevolja ne ide sama, pokazalo se ubrzo, pošto je i RUBINO izvan ekipe usled bolesti. Organizacija je bila primorana da es3tag vrati u petorku, iako je pružao prilično loše partije, dok će poslednja izmena biti cromen.

ESL Pro Liga počinje u utorak, a prvo protivnik Heroica biće američki NRG.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: