FalleN ponovo bolji od karrigana, SK šampion!

Ekipa SK je postala novi šampion ESL Pro Lige Sezone 6. Oni su nakon četiri mape bili bolji od ekipe FaZe, te su svoje vitrine upotpinili novim peharom.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 11.12.2017.

01:37

FalleN ponovo bolji od karrigana, SK šampion!

Brazilci su ponovo ućutkali dansku publiku. FalleN je još jednom nadmudrio karrigana. Istina, FaZe nije danska ekipa, ali je upravo kapiten ekipe iz te zemlje što je bilo dovoljno publici da u velikom broju navija za njegov tim.

To ipak nije omelo Brazilce koji su rezultatom 3:1 osim novog pehara zaradili i 225 000 dolara, dok je poraženima pripalo 100 000 dolara. Po mapama: Inferno 13:16, Overpass 16:11, Mirage 16:9, Train 19:16. U poraženoj ekipi su najbolji bili rain i GuardiaN dok je NiKo tek na trenutke pružao prepoznatljivu igrao. Kod Brazilaca su odlični bili fer i coldzera, koji je na kraju poneo novu MVP nagradu.

Inferno [13:16 FaZe]

Već u prvoj rundi finala videli smo pravo uzbuđenje. GuardiaN je ostao u 1v3 situaciji na T strani, što mu nije smetalo da donese svom timu prednost. Došlo se do 3:0 a prvi full buy je pripao Brazilcima, zaustavljen je napad na B. FaZe je potom prebacio težište na A sajt što im je donelo nove 3 runde za 6:1. Uzvratio je SK, TACO je u 2 runde bio odličan u pitu, a istakao se i coldzera za 6:6, dok je na poluvremenu bilo 8:7 za FaZe.

NiKo je bio dobar u drugoj pištolj rundi, pa je bilo 11:7. SK je vezao 2 runde, a onda je olof u svom stilu odigrao agresivno kroz mid i prišao Brazilcima sa leđa – 12:9. Pretio je FalleN-ov tim, prišao na 13:11, ali su GuardiaN i karrigan imali sjajan crossfire pištoljima za 14:11. Ekonomski oslabljeni SK nije mogao da preokrene rezultat, pa je mapa završena 13:16.
Overpass [16:11 SK]

Olof je u pištolj rundi napravio 4 fraga sa kratkog, sprečivši napad protivnika kroz konektor. Usledila je odlična force runda gde je FalleN sprečio deaktivaciju C4 sekundu pre kraja. SK je potom poveo 3:1, a potom je karriganov tim vezao 3 runde za 4:3. Meč je bio prilično ujednačen, a u 14. rundi videli smo sjajan potez raina koji je ostao 1v2 ali je nadrmudrio fera i FalleN-a i deaktivirao C4, a na poluvremenu je njegov tim vodio 8:7.

FaZe je u drugoj pištolj rundi preuzeo B sajt, ali je usledio sjajan ritejk Brazilaca sa 5 preživelih. Boltz i FalleN bili su odlični na A sajtu, dok se TACO par puta istakao kod monstera za čak 12:8. NiKo je u novoj full buy rundi otvorio B sajt a SK se odlučio na save – 12:9. Fer je agresivnom igrom resetovao protivnika, a na midu se istakao i dve runde kasnije za 15:9. FaZe je u očajničkom pokušaju krenuo na brzi napad B sajta, što im je uspelo dva puta zaredom, ali ne i treći kada su ih zaustavili bolt i fer iz rotacije.
Mirage [16:9 SK]

Karrigan je umalo rešio 1v3 situaciju u pištolj rundi, ali je TACO ipak bio bolji za 1:0. FaZe je krenuo u jednu od svojih sjajnih force rundi, napali su A sajt i mid, a coldzera je ostao sam protiv trojice. Nesmotrenost i loše pozicioniranje je Brazilac iskoristio i uspeo ono što karrigan nije rundu pre – 2:0. Poveli su sa 4:0, a dobar smoke napad A sajta je FaZe-u doneo prvu rundu. Ipak, usledio je brzi reset, TACO je sjajno pogodio AWP-om GuardiaN-a u 1v1 situaciji. Pobegao je SK na 8:1, a karrigan je opet morao da zove napad na A smoke-ovima za novu rundu. Ipak, nisu uspevali da povežu dobru igru, jer je fer pušovao kroz smoke i iznenadio NiKa i olofa. Sve je išlo na ruku coldzerine ekipe, pa je na poluvremenu bilo ogromnih 13:2.

Rain je na rampi bio sjajan tek da da tračak nade svom timu. Ipak, novi reset na Mirage, TACO rešava 1v2 situaciju za 14:3. Pištoljima su potom bili dobri NiKo i rain za 14:4. Nastavili su u dobrom ritmu, rain je bio naročito dobar na rampi dok je GuardiaN počeo da pogađa AWP-om. Ekipa je uspela da veže 6 rundi za 14:9. Očekivala se laka runda jer SK tim nije imao naročiti buy, imali su dva pištolja ali upravo oni rešili rundu, boltz sa jednim i TACO sa 2 fraga za 15:9. U narednoj rundi coldzera je ostao 1v2 u post plant situaciji ali mu to nije smetalo da donese svom timu vođstvo u mapama.
Train [19:16 SK]

Boltz je otvorio ivy a coldzera drop za početno vođstvo Brazilaca. Usledile su 3 lake runde za brzih 4:0. Olof je potom napravio 2 fraga na B pre nego što je poginuo. Šveđanin je uglavnom sam čuvao B sajt što je protivnik par puta iskoristio pre svega dobrim post plant pozicioniranjem. Nešto slično su uradili i u 7. rundi a poveli su i sa ogromnih 8:0. Rain je bio sjajan u dropu, a potom i mainu za prve dve runde njegovog tima. Brazilci su automatski odmah promenili sajt ali je FaZe bio odličan i u ritejku. Stiglo se do 8:5 kada je Norvežanin ponovo bio odličan blizu elektrika, ovoga puta je uradio ace protiv full buy protivnika, a na poluvremenu je bilo 8:7.

NiKo se istakao u novoj pištolj rundi, a FaZe je lako dobio i naredne dve za totalni preokret – 11:8. Nošeni trenutkom, igrači su malo neoprezno krenuli na A sajt gde su ih dobrim crossfire-om dočekali boltz i fer i ukrali rundu. Tada je krenula serija ekipe SK koji su bili čvrsti na B sajtu, a fer je bio neprobojan u dropu gde je sam doneo 2 runde, a potom su pobegli i na 15:12. FaZe je imao novca tek toliko da kupi pištolje, brzo su napali A sajt, ubili trojicu, a FalleN i fer su krenuli u ritejk. Fer je ubio dvojicu, kapiten jednog i počela je deaktivacija C4. GuardiaN je ubio fer-a CZ-om ali nije imao više metkova, svi su videli gotov meč, osim Slovaka koji je trčao ka FalleN-u i nožem sprečio deaktivaciju sekund pre kraja za eksploziju u publici. Nošeni trenutkom osvajaju još 2 runde i odlaze u produžetke. Dobili su i prvu rundu produžetaka, u drugoj je SK bio odličan na oba sajta, dok je u trećoj karrigan zamalo dobio 1v3 situaciju, ubio je dvojicu, ali je boltz deaktivirao C4 na prvu i nadrmudrio Danca. Brazilci su na T strani osvojili A sajt, potom i B, fer se pobrinuo za sprečavanja ritejka, dok je poslednji udarac zadao boltz – 19:16.

Ovom pobedom, SK ostaje prvi na rang listi, a FalleN ostaje neporažen u direktnom okršaju protiv karrigana od kada su obojica kapiteni svojih timova. Od 15. decembra nas očekuje ECS finalna serija gde brazilski tim neće učestvovati, pa će glavni favorit za titulu biti upravo FaZe.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: