Surovi SK lako savladao Misfits, ko osvaja ESL Pro Ligu?

SK je prekinuo bajku ekipe Misfits, savladavši ih veoma ubedljivo u polufinalu ESL Pro Lige, pa će Brazilci u finalu na megdan ekipi FaZe od 16 časova.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Nedelja, 10.12.2017.

03:05

Surovi SK lako savladao Misfits, ko osvaja ESL Pro Ligu?

Iako svi volimo i navijamo za autsajdere, većina CS ljubitelja je verovatno danas navijalo za SK, iz prostog razloga što ćemo u finalu gledati duel dveju najbolje plasiranih ekipa na kraju godine. Analogiju ovome možemo naći u sportu – Federer protiv Đokovića na završnom Mastersu u Londonu.

Čemu smo se nadali, to smo i dobili. FalleN-ova ekipa je veoma lako pobedila Misfits 2:0, po mapama Cobblestone 16:6 i Overpass 16:1. Najbolji na serveru bio je boltz, ali je i TACO konačno zaigrao odlično, što mu može pomoći u finalu.

Cobblestone [16:6 SK]

Misfits je počeo na T strani, a odlučili su se za brzi napad na B sajt, što je bila dobra odluka – 1:0. Usledile su dve prilično lake runde za 3:0. Ponovni napad na B, preko longa i dropa, ali FalleN i coldzera sa po 2 fraga zaustavljaju napad. Stiglo se do egala, TACO je bio odličan u dropu sa vođstvo, a SK je ubrzo pobegao i na 6:3. Seangaresova ekipa osvaja rundu napadom na A, a u sledećoj dobijaju još jednu na suprotnom delu mape – 7:5. Brazilci do kraja odigravaju znatno sigurnije, naročito na B sajtu, pa je na poluvremenu bilo 10:5.

Misfits dobija i drugu pištolj rundu, ritejkovali su B sajt za 10:6. Ipak, u force rundi su bili sjajni TACO i coldzera, pa je američka ekipa resetovana. Usledile su 2 lake runde, a ništa teže nisu bile ni ostale, s obzirom da je SK pojačao ritam, naročito na B sajtu. Do kraja nije bilo nikakvih neizvesnosti pa je prva mapa završena 16:6.
Overpass [16:1 SK]

Da Misfits ne dobije i treću pištolj rundu pobrinuo se FalleN koji je bio genijalan kao i uvek clutch situacijama, ovoga puta je savladao SicK-a i senagares-a. Stiglo se do 3:0, a u istom ritmu nastavljeno je i u full buy rundi kada je SK napao B sajt. Igrala se 10. runda kada je ShahZaM jednim metkom ubio coldzeru i FalleN-a, a preostala 3 Brazilca nisu uspela da osvoje A sajt, te se Misfits upisao na tabelu. To je bilo sve od američke ekipe do poluvremena – 14:1.

Misfits se odlučio za napad na A sajt u novoj pištolj rundi, ali je sjajan bio boltz sa 3 fraga za novu rundu. Fer je odigrao agresivno, napravio 2 fraga, a SicK i AmanEk nisu mogli da produže meč za bar još neku rundu – 16:1.

Sutra od 16 časova nas očekuje veliko finale, što će ujedno biti i poslednji BO5 meč ove godine. To je razlog više da ne propustite sjajan meč, koji će biti streamovan na ESL YouTube kanalu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: