Veliki peh za organizatore Blast Pro Series

Dugo najavljivani, i dugo očekivani turnir u Danskoj je prošao neslavno prvog dana.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Petak, 24.11.2017.

23:47

Veliki peh za organizatore Blast Pro Series

Po programu, danas su trebala biti odigrana dva kola, odnosno 6 mečeva. Prvi mečevi bili su zakazani za 19 časova ali je bilo tehničkih problema. Čekalo se neko vreme, da bi došla zvanična informacija da je turnir pomeren za sat vremena.

Igrači su se ponovo okupili, ali su tehnički problemi nastavili. Već se dosta kasnilo, jer je trebalo da se odigra još jedno kolo. Arena je bila potpuno rasprodata, a 12 000 ljudi je nestrpljivo čekalo da spektakl počne.
Negde posle 22 časa, počeli su dueli Astralis – SK i G2 – North. Na prvom meču je odigrana samo jedna runda, dok je na drugom G2 poveo sa 3:0 kada je došlo do novog prekida. Nismo dobili informaciju o kojim se tačno tehničkim problemima radi. U razgovoru sa igračima, komentatorima i organizatorima dogovoreno je da se mečevi odlože za sutra.

Predviđeni raspored za sutrašnji dan se neće menjati, jer će dueli početi od 10 ujutru, pa bi prva dva kola trebala da se završe do 12 časova. Treće kolo počeće od 14 časova, pa će se bez prestanka igrati do završetka grupne faze, veliko finale je zakazano za 19 časova.

Nadamo se da će organizacija sutra biti na uspešnija, te da ćemo imati prilike da uživamo u sjajnom kaunteru i prelepom ambijentu ove moderne dvorane.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: