Novi CS:GO spektakl: Počinje Blast Pro Series u Kopenhagenu

Iako smo ove godine imali samo dva Majora, nismo ostali uskraćeni za dobar kaunter, naročito u drugoj polovini godine. Danas od 19 časova po našem vremenu počinje Blast Pro Series koji će se na televiziji prenositi u čak 20 zemalja Evrope.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Petak, 24.11.2017.

13:38

Novi CS:GO spektakl: Počinje Blast Pro Series u Kopenhagenu

Nedavno smo gledali sjajan Epicenter turnir u Sankt Peterburgu, prošle nedelje se završio IEM Oakland, a već danas počinje BLAST Pro Series turnir u Danskoj.

U Kopenhagenu se našlo 6 ekipa koje će se takmičiti u istoj grupi i igrati po round-robin sistemu (svako sa svakim). Mečevi će se igrati dva dana, a danas će biti odigrana 2 kola, dok su za sutra zakazani preostali mečevi ali i veliko finale. Nakon 5 odigranih kola u grupi nećemo gledati plej-of, već će dve najbolje ekipe igrati veliko finale, dok će se preostala 4 tima ukrstiti, gde će pobednik duela dobiti dodatnih 10 000 dolara.
Kako su sve ekipe dobile pozivnice, imamo dve danske ekipe – Astralis i North. Pored njih, mesto u prestonici Danske našli su SK, FaZe, G2 i NiP. Svi učesnici turnira su u top 7 HLTV rang liste, što nam garantuje odlične mečeve. Interesantno je ta je već odrađeno banovanje mapa, tako da timovi imaju više vremena da pripreme igru. Turnir počinje danas od 19 časova, igra se u BO1 formatu, dok će se drugo odigrati u 20:10.
Ono što ovaj turnir čini jedinstvenim je to što će se svi mečevi igrati pred publikom, a mečevi koji počinju u isto vreme će se prikazivati na različitim ekranima unutar dvorane. Dvorana u Kopenhagenu je veoma moderna, izgrađena je u februaru ove godine, pa ne sumnjamo da nas očekuje pravi spektakl i van same igre.

Nagradni fond turnira iznosti 250 000 dolara, a pobedniku će pripasti polovina te sume. Sve mečeve moći ćete da pratite na Twitchu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: