CS:GO – Nexa ima novi tim

Nakon raskida saradnje sa ekipom Renegades, nexa je par meseci bio bez tima, a sada se priključio tek oformljenom timu.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Utorak, 21.11.2017.

00:51

CS:GO – Nexa ima novi tim

Naziv ekipe je MANS NOT HOT, a glavni inicijatori okupljanja bili su dva bivša igrača Dignitasa – AcilioN i TENZKI. Evropska ekipa rešila je da ostane zajedno nakon što su dobro odigrali kvalifikacije za DreamHack Winter.

Na tom turniru pobedili su učesnika Majora Vega Squadron 2:0, potom i SuperJumy, da bi u polufinalu tesno izgubili od Space Soldiers – dva puta po 16:13.

To je bilo dovoljno dvojici Danaca da zadrže ekipu, koju pored njih dvojice čine Litvanci EspiranTo i kalinka, dok je peti igrač naš nexa.

Tim je izjavio da trenira dve nedelje zajedno i da se vidi drastičan napredak u odnosu na početak. Takođe, igrači su rekli da se nadaju da će uskoro biti u top 30 HLTV liste, što je neki početni cilj. Za kraj, rekli su da traže organizaciju pod kojom će igrati, što bi im bilo od velike pomoći za dalji napredak ekipe.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: