Esports B92.net

CS:GO – Dignitas gubi sastav

Posle odlaska dva igrača, nedelju dana kasnije Dignitas gubi kompletan CS:GO sastav.

Stefan Ilić KlanRUR
Podeli

Pre skoro nedelju dana čelnici Team Dignitasa otpustili su AcilioNa i jkaema, a sada su i preostali igrači napustili tim. Ekipa dugo vremena nije uspela da se kvalifikuje na neko veće takmičenje. Njihova loša igra i rezultati su najveći uzrok raspada ekipe. Gubili su od nepoznatih timova u ranim fazama kvalifikacija. Posle otpuštanja igrača, trener i bivši igrač morali su uskočiti u igru, ali ni oni nisu bili ništa uspešniji. Bez tima su ostali:

Rikardo “fox” Paceco
Kristijan “loWel” Garsija Antoran
Ruben “RUBINO” Viljaroel
Morten “zEVES” Voljan (trener)
Jorgen “cromen” Robertsen

Ne zna se da li će organizacija pokupiti druge igrače, ili će ipak pauzirati malo pre potpisivanja sa novim sastavom. Takođe, zvaničnog saopštenja još nema, pa se nadamo da će organizacija uskoro podeliti još informacija. Dignitas je ime sa velikom istorijom, prethodno je tim sadržao sadašnje igrače Astralisa, koji su se pod tim imenom probili na scenu. Naravno, tu je i ženski CS:GO tim koji možemo pratiti dok se stvari ne srede kod muške ekipe.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

CS:GO

CS:GO – Kada silver menja petog igrača pro tima

Na jednom profesionalnom meču, gde su igrali timovi iz Australije i sa Novog Zelanda, menadžer je morao menjati petog igrača, bez skoro ikakvog znanja o igri. Squire_pug sam priznaje da ne zna da igra, ali biralo se između diskvalifikacije ili igre sa silverom. Naravno, probali su, a na kraju su izvukli pobedu.

CS:GO četvrtak 9.11. 21:02 Komentara: 0
strana 1 od 41 idi na stranu