CS:GO – Kada silver menja petog igrača pro tima

Na jednom profesionalnom meču, gde su igrali timovi iz Australije i sa Novog Zelanda, menadžer je morao menjati petog igrača, bez skoro ikakvog znanja o igri. Squire_pug sam priznaje da ne zna da igra, ali biralo se između diskvalifikacije ili igre sa silverom. Naravno, probali su, a na kraju su izvukli pobedu.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Četvrtak, 09.11.2017.

21:02

CS:GO – Kada silver menja petog igrača pro tima

U meču između ekipa Legacy i Noxide, menadžer australijskog tima Legacy, koji zapravo ni ne igra CS:GO aktivno, morao je menjati jednog od igrača, a evo kako je to izgledalo: Čak dve izmene nisu bile dostupne u trenutku, jer niko od njih ni bio obavešten. Peti, regularan igrač, se skoro preselio i još nije stigao da namesti kompjuter. Morao je da igra iz igraonice, ali iz nekog razloga ESEA klijent nije hteo da se instalira, pa je tu ustupio squire_pug. Loš tajming i komunikacija su doveli do ovoga, a Noxide nije uspeo da iskoristi.

Uprkos meču koji je faktički bio 4 vs 5, ekipa Legacy uspela je da pobedi Noxide 16:9. Menadžer je, očekivano, bio poslednji na tabeli sa samo 2 ubistva, ali srećom, igrači su bili dovoljno dobri da iznesu svog šefa do pobede. Na prvom mestu je završio Nikil ‘NikkeZ’ Viktor sa 33 killa.
Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: