Esports B92.net

CS:GO - Windigo već trpi promene

Nije prošlo ni nedelju dana od kako su potpisali za novu organizaciju, a bugarski tim već pravi promene u rosteru.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Posle tri meseca traženja organizacije, ex-Outlaws se konačno “skućio”, a jedan igrač je već napustio sastav. Reč je o niki1, igraču koji je pristupio bugarskom rosteru u aprilu ove godine, a od tada je postao važan član ekipe. Kako se navodi, igrač je tražio da raskine ugovor zbog ličnih razloga.

Njega je zamenio v1ct7oR, koji je najveći deo svoje karijere proveo u MK, odnosno Imperial timu. On će neko vreme biti na probi, ali mislimo da, ne samo da će biti primljen u ekipu, već da će veoma brzo postati njen bitan šraf.

Podsećamo, ekipa Windigo je na Minoru imala veliku šansu da pobedi EnVyUs u svom debiju, a potom su potpuno nadigrani od strane GODSENT. Tako su završili veoma jak EU Minor sa dva poraza, ali bez sumnje da će organizacija u budućnosti imati mnogo uspeha, a već za dva ćemo moći da gledamo v1c7oRov debi u novom timu.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

CS:GO

CS:GO – Kada silver menja petog igrača pro tima

Na jednom profesionalnom meču, gde su igrali timovi iz Australije i sa Novog Zelanda, menadžer je morao menjati petog igrača, bez skoro ikakvog znanja o igri. Squire_pug sam priznaje da ne zna da igra, ali biralo se između diskvalifikacije ili igre sa silverom. Naravno, probali su, a na kraju su izvukli pobedu.

CS:GO četvrtak 9.11. 21:02 Komentara: 0
strana 1 od 41 idi na stranu