Major 2018: Počinje plej-of američkog Minora

Posle odigrane grupne faze, gde su Liquid i CLG završili prvi u grupama, danas počinje i plej-of deo turnira, bliži se završnica.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Subota, 04.11.2017.

11:53

Major 2018: Počinje plej-of američkog Minora

Liquid, pun samopouzdanja, započeo je u grupnim fazama pobedama nad oNe i NRG, oba meča 16:5. Ove dve pobede osigurali su im prvo mesto u grupi A, dok je na drugoj strani CLG pobedio Misfits i Luminosity Gaming. Meč protiv LG-ja igran je do samog kraja, ali je CLG trijumfovao na Trainu 16:14. Protiv Misfitsa su igrali na Mirage i pobedili 16:13.
CompLexity Gaming je uspeo da u odlučujućim mečevima pobedi oNe sa 2-0, kao i da se osveti NRG-ju koji ih je ranije savladao u produžecima, te su izbili na drugo mesto u grupi. Time su zakazali sebi meč sa prvim timom grupe B – Counter Logic Gamingom. U grupi B je Misfits bio u istoj poziciji, ali i oni su se izborili za dalji plasman, duel sa Team Liquidom.
Team Liquid i Misfits će igrati danas od 15:00, a CLG i coL od 19:00. Gubitnici iz oba meča imaće drugu šansu kroz Lower Bracket, tako da poraz ne mora značiti ništa. Timovi koji dođu do finala dobijaju mesto na glavnim kvalifikacijama za Major u Bostonu. U finalu će se boriti samo za nagradu od 30 000 dolara, dok će poraženi tim dobiti 15 000. Mečeve možete pratiti ovde: https://go.twitch.tv/mediaxp.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: