Esports B92.net

Major 2018: Počinje plej-of američkog Minora

Posle odigrane grupne faze, gde su Liquid i CLG završili prvi u grupama, danas počinje i plej-of deo turnira, bliži se završnica.

Stefan Ilić KlanRUR
Podeli

Liquid, pun samopouzdanja, započeo je u grupnim fazama pobedama nad oNe i NRG, oba meča 16:5. Ove dve pobede osigurali su im prvo mesto u grupi A, dok je na drugoj strani CLG pobedio Misfits i Luminosity Gaming. Meč protiv LG-ja igran je do samog kraja, ali je CLG trijumfovao na Trainu 16:14. Protiv Misfitsa su igrali na Mirage i pobedili 16:13.

CompLexity Gaming je uspeo da u odlučujućim mečevima pobedi oNe sa 2-0, kao i da se osveti NRG-ju koji ih je ranije savladao u produžecima, te su izbili na drugo mesto u grupi. Time su zakazali sebi meč sa prvim timom grupe B – Counter Logic Gamingom. U grupi B je Misfits bio u istoj poziciji, ali i oni su se izborili za dalji plasman, duel sa Team Liquidom.

Team Liquid i Misfits će igrati danas od 15:00, a CLG i coL od 19:00. Gubitnici iz oba meča imaće drugu šansu kroz Lower Bracket, tako da poraz ne mora značiti ništa. Timovi koji dođu do finala dobijaju mesto na glavnim kvalifikacijama za Major u Bostonu. U finalu će se boriti samo za nagradu od 30 000 dolara, dok će poraženi tim dobiti 15 000. Mečeve možete pratiti ovde: https://go.twitch.tv/mediaxp.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

CS:GO

CS:GO – Kada silver menja petog igrača pro tima

Na jednom profesionalnom meču, gde su igrali timovi iz Australije i sa Novog Zelanda, menadžer je morao menjati petog igrača, bez skoro ikakvog znanja o igri. Squire_pug sam priznaje da ne zna da igra, ali biralo se između diskvalifikacije ili igre sa silverom. Naravno, probali su, a na kraju su izvukli pobedu.

CS:GO četvrtak 9.11. 21:02 Komentara: 0
strana 1 od 41 idi na stranu