CS:GO – Team Spirit se i zvanično odlučio za petog

Na početku oktobra Sergej ‘starix’ Iščuk je napustio tim, a njegova zamena je sada zasigurno stalni peti igrač tima.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Ponedeljak, 23.10.2017.

23:18

CS:GO – Team Spirit se i zvanično odlučio za petog

Vladislav “arch” Svistov je sada zvanično član Team Spirita, posle skoro mesec dana probne igre. U zvaničnom saopštenju navodi se da je za period koji je Vladislav proveo s timom pokazao da je vredan i disciplinovan igrač, kao i da će s njim dosta napredovati kao tim. Arch se dobro uklopio,

Tim je s novim igračem pobedio na CIS kvalifikacijama za StarLadder turnir u Šangaju, pobedivši Avangar u finalu. Turnir se igra od 2. do 5. novembra, a imena tri tima su još nepoznata, koja će verovatno dobiti direktne pozivnice. Za sada se zna da nastupaju Tyloo, Virtus.pro, Flash Gaming (kineske kval.), Havu Gaming (evropske kval.) i Team Spirit (CIS kval.). Takmičenje je vredno 150 000, a najbolji osvaja 75 000 dolara.

Ruska ekipa takođe treba igrati i na CIS Minoru koji se održava u Bukureštu. Takmičiće se sa Tengri, Avangar, pro100, QBF, NOTBAD, Nemiga Gaming i forZe, a samo dva tima idu dalje u glavnim kvalifikacijama za Major u Bostonu. Minor je za tri dana (26.10), a navedeno je da je ekipa u bootcampu i da vežba. Može se reći da su među favoritima, biće teško sa Tengri i Avangar verovatno, ali definitivno mogu izboriti dalji plasman.

Što se tiče starixa, ne oglašava se na društvenim mrežama i ne zna se o njegovom nastavku. Podsetimo, starix je nekada bio igrač Na’Vija, da bi kasnije preuzeo ulogu trenera u timu. Osvojio je brojne turnire sa Na’Vi sastavom, a bogatu istoriju ima i za vreme CS 1.6 .

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: