CS:GO – Uskoro počinje Epicenter

Ostalo je još nekoliko mečeva do finalizovanja liste svih učesnika. Dok se čekaju imena i poslednja dva tima, grupe su za to vreme izvučene.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Subota, 21.10.2017.

15:05

CS:GO – Uskoro počinje Epicenter

Ko će uzeti wild karte i takmičiti se za najveću nagradu? Da li će to biti prvi tim sveta – FaZe, ili će Tyloo napraviti iznenađenje i uzeti njihovo mesto? Na drugoj strani ćemo gledati duel između Vega Squadron, ruske ekipe, i poznatog američkog Liquida. Publika će definitivno biti na strani Vege, tako da će Rusi imati “igrača više”. Oba wild card meča igraju se 23. oktobra (ponedeljak).
U grupi A nalaze se SK Gaming, Virtus.pro i osvajač PGL Majora Gambit. Njima će se pridružiti pobednik gore navedenog meča, a prednost je zasigurno na strani Evropljana. Mi ćemo naravno navijati za tim nama dobro poznatog igrača NiKo Kovača.

Grupa B će imati neke vrlo zanimljive mečeve. Gledaćemo sigurno danski derbi, Astralis protiv Northa. G2 iz Francuske je takođe u grupi, videćemo da li će kennySa služiti svoj “magični štap”.

Sam turnir je vredan pola miliona dolara, a prošlogodišnju glavnu premiju osvojio je Team Dignitas (sadašnji North). Mogu li ponoviti uspeh i u ovogodišnjem izdanju Epicenter takmičenja, ili će pehar podići neka druga ekipa? Sve mečeve možete gledati na Epicenter strimu: https://go.twitch.tv/epicenter_en1

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: