CS:GO - Izbacili Immortals, ali ne idu na Minor

Do pre manje od nedelju dana retko ko je čuo za ekipu French Canadians, a oni su u žižu javnosti dospeli kada su pobedili Immortals i izborili Minor, ali ipak nije moglo biti sve tako bajno za ove momke.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Četvrtak, 19.10.2017.

14:48

CS:GO - Izbacili Immortals, ali ne idu na Minor

Naime, PLAYER1, igrač ove ekipe je sinoć na svom Tviter profilu objavio da tim neće igrati na Minoru. Iako se turnir igra u Kanadi, ekipa neće moći da učestvuje, a pretpostavlja se da problem predstavlja REOVA, igrač sa turskim pasošem koji trenutno živi u SAD. Po pravilima, tim ne može da zameni igrača, pa će francuski Kanađani ostati bez mesta na Minoru.
Njihovo mesto zauzeće ekipa koja bude najbolja na novom kvalifikacionom turniru, a gde će učestvovati 3 tima: SoaR, Immortals i Misfits. Ovo će biti dobra šansa za Immortals da izbori NA Minor i eventualno urade nešto više, mada je pitanje koliko je ovaj sastav sposoban za tako nešto.

Last Chance Qualifier se igra danas od 22 časa, tada ćemo gledati meč između Immortals i Misftis, dok će SoaR pola sata posle ponoći dočekati pobednika meča i boriti se upražnjeno mesto. Prenose ćete moći da gledati putem Twitcha.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: