CS:GO - Seized (opet) napustio Natus Vincere

Denis “seized” Kostin ponovo je napustio ekipu Natus Vincere, i to drugi put u poslednja četiri meseca, objavio je trener CIS organizacije, Kane.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Utorak, 17.10.2017.

23:55

CS:GO - Seized (opet) napustio Natus Vincere

Dvadesettrogodišnji Ukrajinac će ostati u sastavu organizacije još neko vreme, kao neaktivan igrač. Upražnjeno mesto će privremeno popuniti 1uke, igrač Spirit Akademije. Još uvek nije jasno da li će se seized vraćati u tim, ali je realniji scenario da nakon 4 godine igranja u ekipi ipak promeni organizaciju.

Podsećamo, nakon Majora seized je nakon loših igara i slabog snalaženja u ulozi lidera raskinuo saradnju sa organizacijom. Ipak, vrlo brzo je ponovo dobio poziv od svoje ekipe, kada je i Zeus odlučio da se vrati u tim.

Ovoga puta, igrač je dobrovoljno napustio organizaciju zbog prevelikog pritiska, a takođe je rekao da nije siguran koliko NaVi može. Upitna je dalja budućnost organizacije, naročito nakon izjave s1mple da ne zna gde će nastaviti svoju karijeru, te da će morati dobro da razmisli o svojoj budućnosti. Kako je on trenutno najbolji igrač tima i zvezda u usponu, njegovim odlaskom bi se tim dodatno oslabio pa je sada možda prava prilika da zadrže s1mple-a u sastavu dovođenjem nekog velikog pojačanja.
Ime koje se prvo pojavilo kao zamena za seizeda je electronic, koji se i tokom leta spominjao kao mogući peti igrač. On trenutno igra za FlipSid3, ekipu koja je bez prevelikih uspeha na Majorima, a pomenuti Rus je najperspektivniji igrač tima, pa prelazak u NaVi izgleda kao logičan potez, ukoliko ga tim naravno želi.

Tim u poslednje vreme igra veoma loše, nedavno su pretrpeli poraze od Cloud9, te od G2 u ESL Pro Ligi, a poslednji u nizu udaraca je ekipa pretrpela u EPICENTER kvalifikacijama kada ih je porazio Vega Squadron, te su promene neophodne. Videćemo u kom smeru će se one odvijati, i da li će NaVi konačno dovesti pojačanje dostojno imenu i veličini tima.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: