Major 2018: Immortals neće igrati u Bostonu!

Kao i u CIS regionu, tako su i na američkom kontinentu kontinentu počele borbe za najveći CS:GO turnir, a tamošnje kvalifikacije je svakako obeležilo ispadanje finaliste poslednjeg Majora, ekipe Immortals.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 16.10.2017.

19:16

Major 2018: Immortals neće igrati u Bostonu!

U noći iza nas, ekipe u Americi su se u zatvorenim kvalifikacijama borile za 6 mesta na Americas Minoru, gde bi se priključili dvema pozvanim ekipama, CLG-u i Liquidu.

Najbolji na turniru bili su compLexity i NRG sa skorom 3-0, dok su Rise Nation, Luminosity i FRENCH CANADIANS prošli sa skorom 3-1. Poslednje mesto na Minoru upotpunila je ekipa iz Južne Amerike – brazilski TeamOne.

Najveće iznenađenje ovog kvalifikacionog turnira je svakako ispadanje ekipe Immortals. Doduše, ova ekipa je pretrpela značajne promene u sastavu nakon incidenta iz septembra ove godine, kada su kNg, LUCAS1 i HEN1 izbačeni iz tima. Boltzu i steelu su se priključili horvy, destiny i zqkS, ali tim očigledno nije mogao dovoljno da se uigra da prođe (ne baš tako jake) američke zatvorene kvalifikacije.

Ekipa Besmrtnih je izgubila od malo poznatog sastava soaR nakon produžetaka, potom su dobili CLG Academy i Splyce da bi za prolaz na Minor izgubili od anonimne ekipe FRENCH CANADIANS, i to 16:5. Tako su sa skorom 2-2 Brazilci izgubili šansu da nastave put ka Bostonu, dok izbačena “crna trojka” možda zaigra na Majoru pod imenom Echo Fox, bez ikakvih kvalifikacija, na račun rezultata sa Majora u Poljskoj.
Americas Minor je na programu od 2. do 5. novembra u Torontu, a dve najbolje plasirane ekipe nastavljaju put ka Masačusetsu, i to bogatiji sa 30, odnosno 15 hiljada dolara, dok trećeplasirani tim kao utehu dobija 5 000 dolara.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: