Major 2018: Poznati svi učesnici CIS Minora

Polako kreću pripreme za CS:GO Major u Bostonu koji nas očekuje januara 2018. godine, a nedavno smo saznali imena svih timovi koji će se boriti u CIS Minoru.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 16.10.2017.

19:12

Major 2018: Poznati svi učesnici CIS Minora

Region bivših sovjetskih republika će u svom Minoru imati 8 timova, a najpoznatiji timovi, NaVi i Vega Squadron, su se direktno plasirali u LAN kvalifikacije zbog prolaska grupne faze Majora u Poljskoj.

Timovi koji si direktno pozvani na pomenuti Minor su Spirit i Tengri. Na otvorenim kvalifikacijama, 6 najboljih ekipa bili su AVANGAR, Quantum Bellator Fire, legendarni pro100, NOTBAD, FONTAN i Fantazeri. Međutim, ekipe FONTAN i Fantazeri su izgubili svoje mesto u Minoru zbog problema sa vizama. Ipak, ubrzo se proširila informacija da su dva igrača ekipe FONTAN prethodno imali ESEA, VAC i Faceit banove, pa je moguće da su zbog toga izgubili svoje mesto, naravno nezvanično.

Pomenuti ekipu je zamenio Nemiga tim koji je u kvalifikacijama bio sedmi, a za još jedno upražnjeno mesto igrao se novi Last Chance Qualifier gde je najbolja bila ruska ekipa forZe.
Turnir će se odigrati u Bukureštu od 26. do 29. oktobra, dve prvoplasirane ekipe će se kvalifikovati na LAN turnir, poslednji korak do Bostona. Osim toga, osvajač Minora dobiće 30 000 dolara, drugoplasirana ekipa 15 000, dok će trećeplasirana ekipa ostati bez LAN završnog turnira, ali će kući odneti 5 000 dolara.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: