CS:GO – f0rest sjajan, NiP osvojio Hellcase kup

Švedski NiP je pobedom nad mousesports sa 2:0 osvojio Hellcase kup i osvojio nešto manje od 25 000 dolara.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Petak, 13.10.2017.

13:24

CS:GO – f0rest sjajan, NiP osvojio Hellcase kup

Podsećamo, Nindže su u četvrtfinalnom duelu pobedili srpski Binary Dragons, a u nastavku turnira su bili još ubedljiviji i tako suvereno osvojio turnir.

U polufinalnom duelu Šveđani su igrali protiv BIG-a. Očekivao se neizvestan duel, Nemci cele godine igraju veoma dobro, međutim, NiP je vratio svoju igru iz najboljih dana, pa su potpuno nadigrali protivnika.

Na Trainu ekipa BIG nije osvojila niti jednu rundu, a f0rest je imao samo jednu smrt i 20 ubistava. U istom ritmu ekipa je nastavila i na Cache koju je birao BIG. Šveđani su počeli na CT strani, osvojili 11 rundi, pa su kao terori lako završili posao - 16:5. Pogađate, f0rest je opet bio najbolji, ovoga puta sa učinkom 28-10. Ovom pobedom su otišli u finale, gde ih je čekao mousesports koji je ranije savladao ekipu HellRaisers.

Igrao se Mirage, a mousesports je počeo na CT strani gde su napravili prednost od 4:0. REZ je tada u force rundi napravio 3 fraga CZ-om i NiP-u doneo prvu rundu u finalu. Od tog trenutka je krenula i velika serija, pa su Šveđani do poluvremena preokrenuli rezultat i poveli sa 9:6.
Nindže su se bolje snašle braneći sajtove, uspeli da osvoje 7 rundi i upišu prvi poen u finalu – 16:12. NiP je birao Overpass, a ovoga puta su oni počeli na CT strani. Doduše, ne toliko dobro jer je mousesports na poluvremenu vodio 8:7. Ipak, organizovanim napadima uglavnom preko A sajta su lako osvajali runde i sa 9:2 na T strani osvojili i drugu mapu, te osvojili turnir. Najbolji u pobedničkoj ekipi bili su REZ i naravno f0rest.
Šveđani su dobili i 24 800 dolara, dok je mousesportsu pripala polovina te sume, a ni naš Binary Dragons nije ostao praznih ruku, osvojili su 3 100 dolara.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: