CS:GO – Bivši igrači Immortalsa finalizovali petorku

Iako nije zvanično, skoro je sigurno da će se bivšim igračima Immortalsa koji su tim napustili posle nekih incidenata, pridružiti fnx i legendarni Brazilac iz 1.6 ere – Bit.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Utorak, 10.10.2017.

22:20

CS:GO – Bivši igrači Immortalsa finalizovali petorku

Pošto je većina igrača iz prošlog tima ostala zajedno (LUCAS1, HEN1 i kNg) oni će dobiti status legendi na sledećem CS:GO Majoru i samim tim dobijaju pravo na učešće, a pretpostavlja se da će njihove ugovore otkupiti organizacija Echo Fox, a ukoliko još nije, verovatno će sačekati da im isteku ugovori sledećeg meseca. Tako će se na najvišem nivou scene, neočekivano, vratiti osvajač CS 1.6 Majora sa odličnim igl veštinama – Bruno “BIT” Lima. On će verovatno biti lider i u ovoj ekipi, dok će Linkoln “fnx” Lau biti tu da po potrebi lurkuje ili entry fraguje. Podsetimo, i fnx je nekada bio igrač Immortalsa, ali je u maju napustio prvu postavu tima zbog lošeg ponašanja i nedovoljnog truda u timu. On je prethodno igrao za SK Gaming, a iz istog razloga je napustio i tu ekipu.

Naime, igrači su viđeni kako zajedno igraju mečeve, a sumnju o njihovom pravljenju tima potvrđuje to da je Bit izjavio kako neće igrati na Minoru sa ekipom Team One, kako bi mogao igrati na Majoru. Što se tiče fnxa, on je i dalje pod ugovorom i vodi se kao igrač Immortalsa, ali nije u prvoj postavi. Njih trojica su govorili kako žele napraviti svoj tim sa fnx-om, a treba im iskusni in-game leader kao što je BIT. Takođe, jedan od brata blizanaca je stavio na instagramu sliku s Bitom, što dodatno potvrđuje ovo.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: