Esports / CS:GO 2

Kada CS:GO mapa oživi

Ukoliko ste ikada želeli da svoju omiljenu mapu iz kauntera držite na radnom stolu ili polici, sada možete uz pomoć set lego kocki i modela koje je korisnik Reddita kreirao.

Stefan Ilić KlanRURIzvor:

Korisnik pod imenom thepropbox objavio je prvo digitalnu sliku makete, a posle puno pozitivnih komentara i kompletnu listu delova koji su vam potrebni. On je svoje delove tek naručio, ali je njegov model iskoristio drugi zaljubljenik u Lego kocke, i odmah napravio svoj mini-Dust2:

Iz malo drugačije perspektive:

Sam je priznao da nije sklopio sve boje, jer mu fale tačni delovi sa liste. Originalni kreator modela već je počeo da pravi i B sajt na Overpassu, a nedovršen rad možete videti OVDE.

Kako vam se čini, da li biste i vi želeli mesto gde ste proveli čitavo detinjstvo u minimalističkoj verziji, kao ukras na stolu?

Izvor: KlanRUR

Komentari 2
Čitajte
Pošalji komentar

CS:GO

CS:GO – OpTic Gaming, usponi i padovi

Većina gejmera čula je za poznati američki klan OpTic Gaming. Prošle godine u januaru, OpTic je dobio i svoj CS:GO sastav. U timu su se našla zvučna imena severno-američke scene: ShahZam, daps, RUSH, NAF, stanislaw. Svi koji su ponekad bacili pogled na američke CS:GO strimere verovatno su videli i čuli za većinu ovih igrača; neki su ranije bili u pro timovima, a neki su bili majstori semi-pro online liga (uglavnom ESEA igrači).

CS:GO ponedeljak 23.10. 15:02 Komentara: 1

Strategijske osnove: Teror mid kontrola na Cache

First person shooter igre poput Counter-Strike: Global Offensive u određenoj meri zavise od skila, međutim, igrači često zapostavljaju veoma važan aspekt igre – strategiju. Zapravo, taktička igra će vam omogućiti da lako pobeđujete igrače sličnog skila, a bez problema ćete moći da se nosite i sa boljima od vas.

CS:GO subota 21.10. 14:39 Komentara: 2

CS:GO – Prijavite se za HyperX Cup u Beogradu!

HyperX, igrački ogranak kompanije Kingston, s ponosom predstavlja HyperX Cup, takmičenje u igri Counter-Strike: Global Offensive čije će se finale održati u prostorijama centra Galaktika u TC Delta City, 11. novembra sa početkom u 12h.

Prijave za HyperX Cup počinju u petak 20. oktobra, a trajaće do 1. novembra u 14 časova. Takmičari mogu da prijave svoje petočlane timove slanjem prijave na e-mail adresu hyperxcup@hyperx.eu. Prijava mora da sadrži ime tima, kontakt telefon, imena svih članova tima, kao i nadimke koje koriste u igri.

CS:GO petak 20.10. 23:59 Komentara: 1