Esports / CS:GO 0

Immortals krpi rupe u rosteru nakon incidenta

Drugi najpoznatiji brazilski CS:GO tim pokušava da pronađe zamene za igrače koji su trenutno na klupi i gotovo sigurno će napustiti ekipu.

Bogdan Đurić KlanRURIzvor:

Podsećamo, u septembru se desio veliki incident u ekipi kada su HEN1, LUCAS1 i kNg zakasnali na zakani meč. Priča se da su sva tri igrača zakasnila jer su prethodno do kasno u noć bili u provodu. Menadžer tima je odmah reagovao, svu trojicu je poslao na klupu, međutim kNg je brzo i izbačen iz tima. Blizanci HEN1 i LUCAS1 su zvanično još uvek članovi tima, zajedno sa fnx, ali se samo čeka trenutak kada će biti zamenjeni.

Novi igrač u ekipi je horvy, koji je ranije bio član ekipe k1ck. On se i ranije pominjao kao potencijalno pojačanje, a odmah nakon pomenutog incidenta je počeo da trenira sa ekipom. Horvy je veoma kvalitetan igrač, ima samo 19 godina, sigurno će biti dobro pojačanje za ekipu, naročito zbog činjenice da može da igra i AWP. Ako se prisetimo Besmrtnih sa Majora, oni su svoju igru bazirali na dva AWP-a, gde je jedan često bio i veoma agresivan, te će tako horvy moći da popuni tu rupu koja je nastala odlaskom 3 igrača od kojih su dvojica bili sjajni AWP igrači. Ipak, glavna snaga mladog Brazilca je AK-47, viđen je u poziciji lurkera, ali je pitanje koliko će to stvarno igrati u Immortalsima, jer smo u toj ulozi gledali steela.

Immortals ima još dva igrača na probi, a to su deStiny i shz koji trenutno nastupaju za Tempo Storm. Takođe, zqk se u poslednje vreme pominje kao potencijalno pojačanje, jer trenutnom rosteru ipak treba još jedan AWP. Jasna je namera organizacije da se roster i dalje zadrži isključivo brazilske igrače, ali je pitanje koliko je to vredno, ukoliko se dva igrača na probi ne pokažu kao dostojne zamene izbačenih igrača.

Izvor: KlanRUR

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar

CS:GO

Strategijske osnove: Teror mid kontrola na Cache

First person shooter igre poput Counter-Strike: Global Offensive u određenoj meri zavise od skila, međutim, igrači često zapostavljaju veoma važan aspekt igre – strategiju. Zapravo, taktička igra će vam omogućiti da lako pobeđujete igrače sličnog skila, a bez problema ćete moći da se nosite i sa boljima od vas.

CS:GO subota 21.10. 14:39 Komentara: 2

CS:GO – Prijavite se za HyperX Cup u Beogradu!

HyperX, igrački ogranak kompanije Kingston, s ponosom predstavlja HyperX Cup, takmičenje u igri Counter-Strike: Global Offensive čije će se finale održati u prostorijama centra Galaktika u TC Delta City, 11. novembra sa početkom u 12h.

Prijave za HyperX Cup počinju u petak 20. oktobra, a trajaće do 1. novembra u 14 časova. Takmičari mogu da prijave svoje petočlane timove slanjem prijave na e-mail adresu hyperxcup@hyperx.eu. Prijava mora da sadrži ime tima, kontakt telefon, imena svih članova tima, kao i nadimke koje koriste u igri.

CS:GO petak 20.10. 23:59 Komentara: 1