Esports / CS:GO 0

CS:GO – Mali, ali koristan trik

CS je igra gde često nailazite na male korisne fore koje mogu značiti dosta, nadigraju protivnika i reše vam situaciju. Jedan old-skul metod upotrebio je mladi Saša ‘s1mple’ Kostliev, zvezda Na’Vija.

Stefan Ilić klan rurIzvor:

U meču protiv ruskog Team Spirit, s1mple se našao u 1v1 situaciji protiv bivšeg saigrača, Vadima ‘davcost’ Vasiljeva. Na mapi de_nuke, nalazio se na gredi heavena, dok je protivnički igrač bio na sajtu. Dok se davcost sakrio na par sekundi, jer je bio low hp, s1mple je iskoristio to i skočio na sajt gde se nalazi i igrač. Šta je uradio drugačije što mu je donelo rundu? U trenutku pada opalio je metak kako bi zamaskirao pad. Naravno, ovaj fazon je star, i iskusni davcost verovatno je i sam koristio ovo mnogo puta, ali u napetom trenutku nije se setio te mogućnosti. S1mple je perfektno izveo ovo, davcost je sve vreme gledao gore, a Saša je bez problema uzeo frag i osigurao rundu svom timu.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar

CS:GO

CS:GO – OpTic Gaming, usponi i padovi

Većina gejmera čula je za poznati američki klan OpTic Gaming. Prošle godine u januaru, OpTic je dobio i svoj CS:GO sastav. U timu su se našla zvučna imena severno-američke scene: ShahZam, daps, RUSH, NAF, stanislaw. Svi koji su ponekad bacili pogled na američke CS:GO strimere verovatno su videli i čuli za većinu ovih igrača; neki su ranije bili u pro timovima, a neki su bili majstori semi-pro online liga (uglavnom ESEA igrači).

CS:GO ponedeljak 23.10. 15:02 Komentara: 1

Strategijske osnove: Teror mid kontrola na Cache

First person shooter igre poput Counter-Strike: Global Offensive u određenoj meri zavise od skila, međutim, igrači često zapostavljaju veoma važan aspekt igre – strategiju. Zapravo, taktička igra će vam omogućiti da lako pobeđujete igrače sličnog skila, a bez problema ćete moći da se nosite i sa boljima od vas.

CS:GO subota 21.10. 14:39 Komentara: 2

CS:GO – Prijavite se za HyperX Cup u Beogradu!

HyperX, igrački ogranak kompanije Kingston, s ponosom predstavlja HyperX Cup, takmičenje u igri Counter-Strike: Global Offensive čije će se finale održati u prostorijama centra Galaktika u TC Delta City, 11. novembra sa početkom u 12h.

Prijave za HyperX Cup počinju u petak 20. oktobra, a trajaće do 1. novembra u 14 časova. Takmičari mogu da prijave svoje petočlane timove slanjem prijave na e-mail adresu hyperxcup@hyperx.eu. Prijava mora da sadrži ime tima, kontakt telefon, imena svih članova tima, kao i nadimke koje koriste u igri.

CS:GO petak 20.10. 23:59 Komentara: 1