CS:GO – Kada bag postane sastavni deo igre

Poznati bag se odomaćio u igri, s obzirom da je dosta dugo prisutan, a nije popravljen. Svi se često pitamo da li se više i može smatrati bagom, ili je Valve zapravo ubacio ‘feature’.

Izvor: Stefan Iliæ klan rur

Ponedeljak, 25.09.2017.

19:13

CS:GO – Kada bag postane sastavni deo igre

U pitanju je vizuelni bag modela igrača, gde prilikom nošenja Mac10 ili Mp7 deluje kao da igrač pušku nosi samo jednom rukom, dok je na njegovom ekranu sve normalno. Verovatno ste mnogo puta i sami bili žrtva ovog baga, jer vam se čini da protivnik nosi ili bombu ili nož u ruci, pa ste se opušteno zaleteli, dok on ustvari gangsterski nosi SMG. Takođe, može da izgleda i kao da je igrač flešovan (ruka preko očiju), a dok vi vidite o čemu je reč – bude kasno.

Ova greška je u igri oko 2 godine, iako je Valve obavešten o tome mnogo puta. Igrači su našli i način kako reprodukovati bag (posle reloada), i poslat je mail zaposlenima, ali još nije popravljeno. Većina igrača se već i navikla na ovo, ali definitivno svaki put dovodi do konfuzije, pogotovo kada igrač koji maše puškom jednom polovinom stoji iza zida, a viri mu prazna ruka. Ukoliko do sada niste naleteli na ovaj bag, pazite se, izgled može da prevari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: