Esports / CS:GO 3

CS:GO – Kada bag postane sastavni deo igre

Poznati bag se odomaćio u igri, s obzirom da je dosta dugo prisutan, a nije popravljen. Svi se često pitamo da li se više i može smatrati bagom, ili je Valve zapravo ubacio ‘feature’.

Stefan Ilić klan rurIzvor:

U pitanju je vizuelni bag modela igrača, gde prilikom nošenja Mac10 ili Mp7 deluje kao da igrač pušku nosi samo jednom rukom, dok je na njegovom ekranu sve normalno. Verovatno ste mnogo puta i sami bili žrtva ovog baga, jer vam se čini da protivnik nosi ili bombu ili nož u ruci, pa ste se opušteno zaleteli, dok on ustvari gangsterski nosi SMG. Takođe, može da izgleda i kao da je igrač flešovan (ruka preko očiju), a dok vi vidite o čemu je reč – bude kasno.

Ova greška je u igri oko 2 godine, iako je Valve obavešten o tome mnogo puta. Igrači su našli i način kako reprodukovati bag (posle reloada), i poslat je mail zaposlenima, ali još nije popravljeno. Većina igrača se već i navikla na ovo, ali definitivno svaki put dovodi do konfuzije, pogotovo kada igrač koji maše puškom jednom polovinom stoji iza zida, a viri mu prazna ruka. Ukoliko do sada niste naleteli na ovaj bag, pazite se, izgled može da prevari.

Komentari 3
Čitajte
Pošalji komentar

CS:GO

Major 2018: Binary Dragons ispustio EU Minor

Put ekipe Binary Dragons kroz otvorene kvalifikacije bio je dosta dug. Imali su puno Bo1 pobeda, ali su naleteli na tim za koji se kasnije ispostavilo da koristi pomoć jednog igrača koji je koristio čit, o čemu smo pisali u drugom tekstu. Posle diskvalifikacije tog tima -PlanetenOG, žreb otvorenih kvalifikacija je vraćen unazad, te je Binary Dragons dobio drugu šansu.

CS:GO ponedeljak 16.10. 19:02 Komentara: 0

Testirali smo novi Dust 2

Novi Dust 2 je izašao svega nekoliko sati nakon objavljivanja prve fotografije, u standardnom apdejtu utorkom, a mi smo mapu testirali u beta verziji igre.

CS:GO sreda 11.10. 13:15 Komentara: 4