Esports B92.net

CS:GO – Kada bag postane sastavni deo igre

Poznati bag se odomaćio u igri, s obzirom da je dosta dugo prisutan, a nije popravljen. Svi se često pitamo da li se više i može smatrati bagom, ili je Valve zapravo ubacio ‘feature’.

Stefan Ilić klan rur
Podeli

U pitanju je vizuelni bag modela igrača, gde prilikom nošenja Mac10 ili Mp7 deluje kao da igrač pušku nosi samo jednom rukom, dok je na njegovom ekranu sve normalno. Verovatno ste mnogo puta i sami bili žrtva ovog baga, jer vam se čini da protivnik nosi ili bombu ili nož u ruci, pa ste se opušteno zaleteli, dok on ustvari gangsterski nosi SMG. Takođe, može da izgleda i kao da je igrač flešovan (ruka preko očiju), a dok vi vidite o čemu je reč – bude kasno.

Ova greška je u igri oko 2 godine, iako je Valve obavešten o tome mnogo puta. Igrači su našli i način kako reprodukovati bag (posle reloada), i poslat je mail zaposlenima, ali još nije popravljeno. Većina igrača se već i navikla na ovo, ali definitivno svaki put dovodi do konfuzije, pogotovo kada igrač koji maše puškom jednom polovinom stoji iza zida, a viri mu prazna ruka. Ukoliko do sada niste naleteli na ovaj bag, pazite se, izgled može da prevari.

Prati B92 na Viberu

CS:GO

Strategijske osnove: Teror mid kontrola na Cache

First person shooter igre poput Counter-Strike: Global Offensive u određenoj meri zavise od skila, međutim, igrači često zapostavljaju veoma važan aspekt igre – strategiju. Zapravo, taktička igra će vam omogućiti da lako pobeđujete igrače sličnog skila, a bez problema ćete moći da se nosite i sa boljima od vas.

CS:GO subota 21.10. 14:39 Komentara: 2

CS:GO – Prijavite se za HyperX Cup u Beogradu!

HyperX, igrački ogranak kompanije Kingston, s ponosom predstavlja HyperX Cup, takmičenje u igri Counter-Strike: Global Offensive čije će se finale održati u prostorijama centra Galaktika u TC Delta City, 11. novembra sa početkom u 12h.

Prijave za HyperX Cup počinju u petak 20. oktobra, a trajaće do 1. novembra u 14 časova. Takmičari mogu da prijave svoje petočlane timove slanjem prijave na e-mail adresu hyperxcup@hyperx.eu. Prijava mora da sadrži ime tima, kontakt telefon, imena svih članova tima, kao i nadimke koje koriste u igri.

CS:GO petak 20.10. 23:59 Komentara: 1
strana 1 od 37 idi na stranu