Esports B92.net

CS:GO - Novi balkanski okršaji – počinje VIP Adria liga!

Sledeće nedelje ćemo, pored Esport Balkan Lige, na programu imati još jedan regionalni CS:GO turnir.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Ambiciozni projekat u ESL i VIP organizaciji će svoju premijeru imati već za dva dana. Podsećamo, 4 tima su dobile pozivnice na CS:GO turnir, a to su Resistance, Binary Dragons, Squared i KlikTech. Pored toga, još 4 tima su svoje mesto izborili kroz kvalifikacione turnire, a to su ekipe Locastic, Project Lunacy, proWince i Ripple Esports.

Iako je turnir zamišljen kao pravi regionalni okršaj, interesantno je da pod srpskom zastavom igra čak 6 ekipa. Ipak, ta mesta su naše ekipe apsolutno zaslužile, jer su od četiri kvalifikaciona turnira, tri osvojili naši timovi.

Osam ekipa će biti raspoređene u dve grupe, gde će igrati međusobne BO3 mečeve. Grupna faza turnira će trajati 7 nedelja, a pobednici grupa idu direktno na LAN finale, koje će se održati u Zagrebu. Za preostala dva mesta u prestonici Hrvatske boriće se ekipe koje su na turniru zauzele 3-6 mesta. Nagradni fond iznosi 5 000 evra.

U utorak su na programu dva meča: od 19 časova igraju Resistance – Lunacy, dva sata kasnije ćemo gledati duel Ripple – proWince. Sutradan po istim satnicama, još jedan srpski duel, Squared igra protiv Binary Dragons, a kolo zatvaraju KlikTech i Locastic.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

CS:GO

Strategijske osnove: Teror mid kontrola na Cache

First person shooter igre poput Counter-Strike: Global Offensive u određenoj meri zavise od skila, međutim, igrači često zapostavljaju veoma važan aspekt igre – strategiju. Zapravo, taktička igra će vam omogućiti da lako pobeđujete igrače sličnog skila, a bez problema ćete moći da se nosite i sa boljima od vas.

CS:GO subota 21.10. 14:39 Komentara: 1

CS:GO – Prijavite se za HyperX Cup u Beogradu!

HyperX, igrački ogranak kompanije Kingston, s ponosom predstavlja HyperX Cup, takmičenje u igri Counter-Strike: Global Offensive čije će se finale održati u prostorijama centra Galaktika u TC Delta City, 11. novembra sa početkom u 12h.

Prijave za HyperX Cup počinju u petak 20. oktobra, a trajaće do 1. novembra u 14 časova. Takmičari mogu da prijave svoje petočlane timove slanjem prijave na e-mail adresu hyperxcup@hyperx.eu. Prijava mora da sadrži ime tima, kontakt telefon, imena svih članova tima, kao i nadimke koje koriste u igri.

CS:GO petak 20.10. 23:59 Komentara: 1
strana 1 od 37 idi na stranu