Binary pobedio, Squared i Resistance izgubili na startu EBL

Srpske ekipe nisu imale previše uspeha na startu najveće regionalne CS:GO lige.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 16.09.2017.

16:44

Binary pobedio, Squared i Resistance izgubili na startu EBL

Prvo kolo Esport Balkan Lige je odigrano, a naši timovi nisu imali preterano uspeha. Samo je Binary Dragons uspeo da ostvari pobedu na startu, dobra vest je da ima još dugo da se igra, te će biti vremena za popravni Squareda i Resistance.

Binary Dragons – GameAgents

Svoj pohod ka LAN finalu, Zmajevi su počeli protiv mađarske ekipe GameAgents. Cobblestone je bila prva mapa, koju je birao mađarski tim. Srpski sastav uglavnom izbegava pomenutu mapu, ali su prvi ban iskoristili za Overpass. Naši severni susedi su tokom većeg dela mape bili u blagom vođstvu, na poluvremenu su vodili 9:6, a mapu su osvojili rezultatom 16:13. Srbi su birali jednu od njihovih omiljenih mapa – Inferno. LETN1 je u prvoj rundi rešio 1v3 situaciju i deaktivirao C4, što je Zmajevima omogućilo prednost od 3:0, a na poluvremenu je bilo 8:7 za naš tim. U drugom poluvremenu je trener naše ekipe, soLo, morao da zameni huNtera, ipak je naša ekipa i drugo poluvreme dobila 8:7 za 16:14 i treću mapu. Odlučujuća mapa je bila Cache, gde je Binary odigrao odlično, na poluvremenu je bilo 11:4, a huNter je u drugom poluvremenu vodio svoj tim do prva tri boda, 16:8 za Binary Dragons.

Squared – Mortal Kombat

Squared je igrao protiv ekipe Mortal Kombat (ex Imperial). Naš tim je počeo dobro, poveo sa 5:1 na njihovoj mapi, Infernu. Tada bugarski sastav ulazi u veliku seriju, vezuje 9 rundi i odlazi na poluvreme sa 10:5. Prišao je Squared na 10:7, ali nisu uspeli da se potpuno vrate u meč, MK opet ulazi u seriju i dobija prvu mapu 16:8. Bugari su birali Train, ali ni oni nisu uspeli da osvoje svoju mapu. Shev i ekipa su odigrali sjajno poluvreme na CT strani i na pauzu otišli sa 12:3. Zbog velike zalihe koju su napravili, nešto slabiji start drugog poluvremena ih nije koštao pobede. Stigli su protivnici od 15:4 do 15:9, ali nije bilo šanse za preokret. O pobedi je odlučivao Cobblestone, a Bugari su posle lošijeg starta prvi uhvatili ritam. Poveli su sa 7:4, a na poluvremenu vodili sa 9:6. Dobili su drugu pištolj rundu i otišli na velikih 13:6, naš sastav je potom prišao na rundu zaostatka, bilo je 15:14, ali su najvažniju rundu meča dobili Bugari i upisali prva tri boda. Ono što može da raduje ekipu Squareda je što se novajlija u timu, NyX (koji je zamenio HOLMESA), odlično snašao i predstavljaće pravo pojačanje.

Resistance – KORABA POTUNA

Treći srpski tim, Resistance, igrao je protiv ekipe KORABA POTUNA. Iza ovog emina se zapravo kriju igrači bivšeg Outlawsa i tima Bojestvata. Kako i samo ime kaze, Resistance je pružio veliki otpor Bugarima, ali nisu uspeli da naprave podvig. Ponovo smo gledali Inferno, koji nam je doneo veliku borbu. Nakon početnog vođstva Srba od 7:3, stigli su i na 12:9. K1ng0r i ekipa ipak nisu uspeli da privedu meč kraju, bili rundu nadomak pobede, ali su protivnici odveli mapu u produžetak, u kome su bili bolji 19:17. Usledio je Train, koji je Resistance počeo furiozno sa 8:1, ali su uprkos tome, na poluvremenu imali skromnih 8:7. Resistance je dobijenom pištolj rundom prekinuo seriju, usledio je odgovor Bugara, dobijena force runda i nastavak niza. Najraspoloženiji je bio xek koji je sa 30 fragova na kraju i doveo svoj tim do pobede od 16:10.

U četvrtom meču prvog kola, rumunski Nexus je bio potpuno nadmoćan protiv ekipe KlikTech, 16:7 Train i 16:4 Mirage. Tim mečom je kompletirano prvo kolo, a tabela sada izgleda ovako:
Naredne nedelje nas očekuju novi dueli, Squared će igrati protiv GameAgents, dok će prva tri boda Resistance tražiti protiv ekipe KlikTech.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: