ESG Mikonos: tri tima u polufinalu

Grupna faza CS:GO turnira na Mikonosu se bliži kraju, a sutra nešto posle podneva znaćemo imena svih polufinalista.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 09.09.2017.

00:07

ESG Mikonos: tri tima u polufinalu

Nakon dva dana mečeva, tri tima su sebi obezbedila duži boravak na Mikonosu: SK Gaming, Virtus.pro i mousesports, a za četvrto mesto bore se BIG i Liquid. Najveće iznenađenje je svakako ispadanje EnVyUs sa skorom 0-2.

Grupa A

Grupu A otvorio je Gambit pobedom nad Heroicom 16:7. Šampion Majora i dalje pokazuje dobre igre, uprkos što su neki nagoveštali pad nakon odlaska Zeusa i Kanea. Podsetimo se, tim je stigao do polufinala DreamHacka, gde ih je zaustavio danski North. Usledio je duel SK Gaming i mousesports, u kome su Brazilci nakon produžetaka slavili na Infernu 19:15.
Nakon toga, timovi sa identičnim skorom (Gambit i SK) su igrali međusoban duel i brz prolaz u polufinale. Igrao se Overpass, a fer i FalleN su vodili svoj tim do pobede. Vodili su tokom celog susreta, a meč je završen rezultatom 16:12.
Mousesports je u BO3 meču bio bolji 2:0, te poslao kući ekipu Heroica i zakazao duel sa Gambitom za polufinale. Mladi ropz je sa 34 fraga vodio svoj tim do pobede na Cobblestone, 16:14. Na Trainu je zablistalo skorašnje pojačanje ekipe, suNny, te je mousesports dobio i Train 16:14 i otišao u polufinale. Ono što može da brine ekipu mousesports je nešto igra STYKO-a, koji (još uvek) ne pruža partije kakve je imao u HellRaisers.
Grupa B

Turnir je otvoren grupom B, odnosno duelom Liquida i BIG-a. Američki sastav je u neizvesnom meču slavio 16:14, kod Nemaca je standardno najbolji bio tabseN koji nije imao pravu podršku saigrača. U drugom meču je Virtus.pro lako dobili EnVyUs 16:6. Poljske legende su u istom ritmu nastavili i protiv Liquida, savladavši ih 16:10 na Mirage i obezbedivši sebi polufinale.
U meču za opstanak, BIG je nakon preokreta savladao EnVyUs, po mapama 8:16 Inferno, 16:7 Mirage i 16:6 Train. Tako su Nemci ostali na turniru, a čeka ih duel sa Liquidom za polufinale.

U subotu je na programu pomenuti meč grupa od 12:30, a od 16 časova igraju VP – mousesports, dan će zatvoriti SK Gaming protiv pobednika meča BIG-Liquid. Sve mečeve možete pratiti na ESG Tour Twitchu.
Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: