CS:GO – Još jedna loša vest za OpTic

Novi sastav OpTica ponovo će ispaštati zbog višestrukih promena u timu, a ovog puta diskvalifikovani su sa ELeague Premier turnira.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Četvrtak, 24.08.2017.

01:23

CS:GO – Još jedna loša vest za OpTic

ELeague CS:GO Premier 2017 igraće se od 8. septembra do 13. oktobra. Pobednik turnira inkasiraće 500 000 dolara, dok je ukupni nagradni fond turnira čak milion dolara! Pre početka turnira koji se održava u Atlanti, igraće se kvalifikacije za Evropu i Ameriku. Obe kvalifikacije počinju za tri dana (26. i 27. avgust), s tim što će nakon ove izmene Amerika dobiti tri mesta, dok je Evropi ostalo prvobitnih dva. Kompletnu listu timova koji su zasad poznati možete videti OVDE.

Podsetimo, pre zvanične objave ELeague o diskvalifikaciji na njihovom turniru, OpTic je izgubio pravo učešća i na DreamHack u Malmeu. Njihovo mesto zauzeo je drugi američki tim – Cloud9. Mnogi se slažu sa ovim odlukama organizatora, jer ipak pravilnik tako nalaže. Tim ne sme menjati više od dva igrača u sastavu, a pre nešto manje od nedelju dana, saznalo se da će OpTic dovesti nove igrače i takmičenje nastaviti u Evropi. Nema izuzetaka – pravila se moraju poštovati!

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: