CS:GO – VIP Adria kvalifikacije ovog vikenda

Ovog vikenda igra se drugi kvalifikacioni turnir za VIP Adria Ligu, a najbolji tim će se pridružiti ekipama koje su dobile pozivnice.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Utorak, 22.08.2017.

18:31

CS:GO – VIP Adria kvalifikacije ovog vikenda

Otvorene kvalifikacije su počele 19. avgusta, dakle iza nas je već jedan turnir. Tim koji je proteklog vikenda izborio učešće je hrvatski Locastic.
Timovi imaju šansu da izbore mesto na VIP Adria Ligi preko tri preostala kvalifikaciona turnira, koji će se odigrati svake subote zaključno sa 9. septembrom.
Četiri turnira doneće nam isto toliko timova koji će se priključiti ekipama koje su dobile pozivnice, a to su KlikTech, Squared, Resistance i Binary Dragons.
Osam ekipa će biti raspoređene u dve grupe, gde će igrati međusobne BO3 mečeve. Grupna faza turnira će trajati 7 nedelja, a pobednici grupa idu direktno na LAN finale, koje će se održati u Zagrebu. Za preostala dva mesta u prestonici Hrvatske boriće se ekipe koje su na turniru zauzele 3-6 mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: