CS:GO – Immortals doveo novog igrača

Brazilski Immortals u svoje redove doveo je novog igrača, bivšeg člana ekipe k1ck – horvy.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Četvrtak, 17.08.2017.

19:53

CS:GO – Immortals doveo novog igrača

Finalista Majora u Poljskoj je ugovorio uslove sa igračem koji je pristao da postane član brazilskog tima, a ostalo je da se dogovori visina transfera.

K1ck je portugalska organizacija, doduše ne toliko poznata u Evropi, a horvy je bio jedini Brazilac u timu. Prošle nedelje je objavio da napušta ekipu posle šest meseci, a pre toga je već bio u kontaktu sa Brazilcima.

Zanimljivo da je on već dovođen u vezu sa ovom brazilskom ekipom, u maju ove godine, kada je bilo problema sa dobijanjem vize, te je njegovo mesto popunio kNg. KNg se dobro pokazao i postao standardan igrač u timu, veoma je važan za ekipu zbog mogućnosti da bude sekundaran AWP u timu

Horvy ima 18 godina, i pridružiće se timu čim dobije vizu, podsetimo, brazilska ekipa igra u Sjedinjenim Američkim Državama. Ipak, još uvek nije jasno zašto je Immortals doveo šestog igrača, jer se još uvek nije pričalo o odlasku nekog od igrača.

Možda će organizacija neko vreme testirati njegovu igru, to ćemo saznati vrlo brzo, jer Immortals u naredne 3 nedelje očekuju zatvorene kvalifikacije za ESL u Njujorku, ESL Pro Liga, kao i DreamHack u Malmeu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: