CS:GO – Shroud i n0thing napustili Cloud9, stigle zamene

Nove u promene u severnoameričkim timovima, Cloud9 je možda malo neočekivano na klupu poslao Shrouda i n0thinga, kao zamene došli su Tarik i RUSH.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Sreda, 16.08.2017.

01:59

CS:GO – Shroud i n0thing napustili Cloud9, stigle zamene

Pisali smo da će Swag odigrati jedan turnir za Cloud9, umesto autimatica, ipak, desile su još dve promene jer će dva dugogodišnja igrača napustiti tim!

Na severnoameričkoj sceni smo navikli na konstantne promene u timovima, te će Shroud i n0thing, posle 3 godine u timu, biti preseljeni na klupu. Iz drugog severnoameričkog tima, OpTiC Gaminga, dolaze RUSH i tarik. Oni će vrlo brzo, već 19. avgusta imati debi u novom timu gde će se boriti za mesto na ESL One u Njujorku.

Nije navedeno zašto igrači napuštaju ekipu, tim je ove godine igrao promenljivo, imali su neke uspehe, poput finala na ESL One u Kelnu, mada na ostalim turnirima nisu briljirali. Shroud konstantno strimuje, gde je svakog dana davao naznake da će doći do nekih promena, koje su se na kraju i desile. Interesantno je da Shroud ne strimuje CS već PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, a na njegovom Steam nalogu se može videti da Counter-Strike uopšte i ne igra.

Iz OpTica su došli tarik i RUSH. Treba napomenuti da je tarik nedavno postao in-game lider Zelenog zida i da se dobro pokazao u toj ulazi, pa će sada Cloud9 imati njega i autimatica na raspolaganju za taktički deo igre. OpTic je nedavno napustio i Hazed, pa sada ovaj tim ima samo dva igrača! Oni će takođe igrati kvalifikacije za ESL One, a videćemo ko će uopšte popuniti tri prazna mesta, kao potencijalna pojačanja pominjali su se fnx i friberg, ali sačekaćemo par dana na zvanične potvrde.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: