Swag se privremeno vraća u Cloud9!

Dvadesetogodišnjak Brekston ”swag” Pirs će igrati za Cloud9 na zatvorenim američkim kvalifikacijama za ESL One New York. Biće direktna zamena za Timoti ”autimatic” Taa, za koga je saigrač Stewie2k rekao da neće moći da prisustvuje kvalifikacijama.

Izvor: Luka Saviæ KlanRUR

Sreda, 16.08.2017.

01:56

Swag se privremeno vraća u Cloud9!

Nakon bana koji je dodeljen njemu i njegovim bivšim saigračima iz IBuyPowera u 2015. godini, swag će konačno moći da se bori protiv najboljih. Nakon što je nedavno poveo svoj tim do pobede na lokalnom turniru Fragadelphia 11, imaće priliku da pomogne Cloud9-u da porazi svoje američke protivnike i osigura svoje mesto na turniru u Njujorku.

U zatvorenim kvalifikacijama za turnir u Njujorku 8 timova sa američkog kontinenta će se boriti za jednu pozivnicu na turnir, dok će se za drugu pozivnicu boriti 8 evropskih timova. Četrnaest ekipa je direktno pozvano na te kvalifikacije, neki od tih timova su NiP, BiG, Gambit, G2, Immortals, Cloud9 itd. Poslednja dva mesta odlučena su uz pomoć online kvalifikacija gde se 512 evropskih, kao i 512 američkih timova bori za po jedno mesto.
Pobednici ovih zatvorenih kvalifikacija imaće priliku da se, između 16. i 17. septembra, u Barslajs Centru bore za deo nagradne sume od 250 000 dolara. Borba neće biti laka jer se na ovom turniru nalaze najbolji od najboljih, SK, Virtus. Pro, Astralis, FaZe, Na’Vi i Liquid. Očekujte neizvesnu i uzbudljivu borbu na kvalifikacijama, kao i na samom turniru!

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: