Yprac Arena – Nova aim trening mapa za CS:GO

Na Steam zajednici je nedavno izašla nova mapa za treniranje pucanja u CS:GO. Mi smo je naravno testirali i na nas je ostavila odličan utisak.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 14.08.2017.

23:30

Yprac Arena – Nova aim trening mapa za CS:GO

Podsećamo, već smo pisali o dobrim aim trening mapama koje su, pored DM servera, najbolji i najbrži način da poboljšate pucanje. Sada nam od kreatora Yesbera, koji je pravio mnoge prefire mape, dolazi nova aim mapa, Yprac Arena, koja poseduje gotovo sve što vam treba. Na prvi pogled, mapa je veoma slična mapi aim_botz koja je verovatno najpopularnija, ipak, možemo reći da je ovo nadogradnja te mape.

Sama mapa se sastoji iz meni dela i dela gde se nalaze botovi, a u sredini je veliki krug kojim startujete trening, tačnije kada stanete na njega. Meni deo poseduje 4 table na kojima možete da podešavate šta želite da vežbate. Na prvoj tabli možete podesiti da li želite da vežbate tapovanje, burst, pucanje na daljinu, a tu je i aim_botz mod. Na drugoj tabli birate razdaljinu i pozicioniranje botova. Treći odeljak vam nudi da podesite vreme trajanja treninga, da li želite da se botovi kreću, možete da podesite ugao stajanja, kevlar, armor i još nekoliko stvari. Četvrta tabla je namenjena za odabir svih oružja na T i CT strani.
Vaše učinke možete upoređivati sa prethodnim pokušajima te lako beležiti napredak u igri, ili videti na šta treba da se fokusirate u vašem pucanju.
Prema našem mišljenju, mapa je perfektna, veoma prilagodljiva tako da možete da vežbate sve što želite. Lepog je dizajna, jednostavna i nismo primetili nikakve bagove, a sam autor je rekao da će biti i ažuriranja u skladu sa željama igrača. Ukoliko planirate da poboljšate pucanje, Yprac Arena je sada verovatno najbolji izbor.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: