Esports B92.net

CS:GO – Pozvani timovi ESL One Njujork kvalifikacije

Za jedan od najvećih turnira koji se održavaju do kraja godine ostalo je još samo dva mesta za koje će se boriti timovi u zatvorenim kvalifikacijama.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

ESL One u Njujorku se održava u periodu od 14. do 17. septembra, 6 timova je dobilo pozivnice, a poslednju je dobio Liquid. Preostala dva mesta popuniće po jedan tim iz Evrope i Severne Amerike.

Ono što prethodi zatvorenim kvalifikacijama su otvorene kvalifikacije koje traju od 14. do 15. avgusta, dva najbolja tima sa oba kontinenta idu u zatvorene kvalifikacije koje se održavaju 19. i 20. avgusta, a pozvani timovi su:

Biće zanimljivo videti NiP, možda na ovom turniru naprave iskorak u odnosnu na ESL One u Kelnu gde su ispali u četvrtfinalu. Takođe, pratićemo kako će se snaći Gambit koji je ostao bez Zeusa i Kane. Sa severnoameričkog kontinenta najveću pažnju ćemo obratiti na Renegades.

Najbolji tim iz Evrope i Severne Amerike će se priključiti timovima: Astralis, Liquid, NaVi, FaZe, SK i Virtus.pro. Ovo će biti prvi veći LAN turnir nakon svih transfera koji su se desili i koji će se dešavati još neko vreme.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

CS:GO

Major 2018: Binary Dragons ispustio EU Minor

Put ekipe Binary Dragons kroz otvorene kvalifikacije bio je dosta dug. Imali su puno Bo1 pobeda, ali su naleteli na tim za koji se kasnije ispostavilo da koristi pomoć jednog igrača koji je koristio čit, o čemu smo pisali u drugom tekstu. Posle diskvalifikacije tog tima -PlanetenOG, žreb otvorenih kvalifikacija je vraćen unazad, te je Binary Dragons dobio drugu šansu.

CS:GO ponedeljak 16.10. 19:02 Komentara: 0
strana 1 od 36 idi na stranu