CS:GO – Pozvani timovi ESL One Njujork kvalifikacije

Za jedan od najvećih turnira koji se održavaju do kraja godine ostalo je još samo dva mesta za koje će se boriti timovi u zatvorenim kvalifikacijama.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Petak, 11.08.2017.

22:49

CS:GO – Pozvani timovi ESL One Njujork kvalifikacije

ESL One u Njujorku se održava u periodu od 14. do 17. septembra, 6 timova je dobilo pozivnice, a poslednju je dobio Liquid. Preostala dva mesta popuniće po jedan tim iz Evrope i Severne Amerike.

Ono što prethodi zatvorenim kvalifikacijama su otvorene kvalifikacije koje traju od 14. do 15. avgusta, dva najbolja tima sa oba kontinenta idu u zatvorene kvalifikacije koje se održavaju 19. i 20. avgusta, a pozvani timovi su:
Biće zanimljivo videti NiP, možda na ovom turniru naprave iskorak u odnosnu na ESL One u Kelnu gde su ispali u četvrtfinalu. Takođe, pratićemo kako će se snaći Gambit koji je ostao bez Zeusa i Kane. Sa severnoameričkog kontinenta najveću pažnju ćemo obratiti na Renegades.

Najbolji tim iz Evrope i Severne Amerike će se priključiti timovima: Astralis, Liquid, NaVi, FaZe, SK i Virtus.pro. Ovo će biti prvi veći LAN turnir nakon svih transfera koji su se desili i koji će se dešavati još neko vreme.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: