Esports B92.net

CS:GO – Pozvani timovi ESL One Njujork kvalifikacije

Za jedan od najvećih turnira koji se održavaju do kraja godine ostalo je još samo dva mesta za koje će se boriti timovi u zatvorenim kvalifikacijama.

Bogdan Đurić KlanRUR Izvor:
Podeli

ESL One u Njujorku se održava u periodu od 14. do 17. septembra, 6 timova je dobilo pozivnice, a poslednju je dobio Liquid. Preostala dva mesta popuniće po jedan tim iz Evrope i Severne Amerike.

Ono što prethodi zatvorenim kvalifikacijama su otvorene kvalifikacije koje traju od 14. do 15. avgusta, dva najbolja tima sa oba kontinenta idu u zatvorene kvalifikacije koje se održavaju 19. i 20. avgusta, a pozvani timovi su:

Biće zanimljivo videti NiP, možda na ovom turniru naprave iskorak u odnosnu na ESL One u Kelnu gde su ispali u četvrtfinalu. Takođe, pratićemo kako će se snaći Gambit koji je ostao bez Zeusa i Kane. Sa severnoameričkog kontinenta najveću pažnju ćemo obratiti na Renegades.

Najbolji tim iz Evrope i Severne Amerike će se priključiti timovima: Astralis, Liquid, NaVi, FaZe, SK i Virtus.pro. Ovo će biti prvi veći LAN turnir nakon svih transfera koji su se desili i koji će se dešavati još neko vreme.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

CS:GO

Startuje treća sezona Prve Srpske lige!

Danas, sa početkom od 18 časova, počinje treća sezona Prve Srpske lige! Prva i druga sezona najvećeg regionalnog CS:GO takmičenja pripala je Binarnim Zmajevima, a ove sezone će im na crtu stati timovi poput Resistance i Squared Esports.

CS:GO ponedeljak 21.08. 02:43 Komentara: 2

Kako Valve može da poboljša CS:GO

CS:GO je igra kojoj stalno nešto fali, stalno nas nervira, a uvek joj se vraćamo. Verovatno ste mnogo puta hteli da obrišete igru. Nikad dosta frustracije od varalica, loših servera, neizbalansiranih pištolja (?), lošim saigračima, itd…

CS:GO nedelja 20.08. 10:01 Komentara: 11

CS:GO – Nova smoke komanda i zanimljiv predlog

Na CS:GO subredditu pojavio se interesantan predlog jednog korisnika. Pošto je u poslednjem updejtu tajno ubačena nova komanda, +grenade_smoke_color, svi se pitaju da li Valve planira nešto novo sa smokovima. Tako je ovaj korisnik predložio da se za gledaoce uvede mogućnost ‘obojenih’ smokova, kako bi znali koja strana je bacila koju dimnu bombu.

CS:GO subota 19.08. 11:42 Komentara: 1

CS:GO – Renegades otpustio nexu!

Nakon četvoromesečne saradnje sa Renegadesom, dvadesetogodišnji Nemanja ”nexa” Isaković izbačen je iz tima! Njega menja švedski igrač David ”Jayzwalkingz” Kempner koji je trenutno na probi u ovom timu.

CS:GO petak 18.08. 21:32 Komentara: 8

CS:GO – Novi supertim na pomolu?

FaZe Clan pravi nove promene u timu. Prema raznim izvorima, zvezda Fnatica Olof ”olofmeister” Kajbir se sprema da zameni Fabiana ”kioShiMa” Fjea u prvoj postavi ovog talentovanog tima.

CS:GO petak 18.08. 18:53 Komentara: 3

Koliko je brz kennyS sa AWP?

KennyS, jedan od najcenjenih snajperista u CS:GO, nas stalno oduševljava sjajnim fragovima, “flikovima” i neverovatnim refleksima, a koliko zapravo brzo reaguje igrač G2?

CS:GO petak 18.08. 00:04 Komentara: 4
strana 1 od 31 idi na stranu