Esports B92.net

CS:GO – Jedan odlazak i dva dolaska u HellRaisers

HellRaisers je ekspresno odgovorio na odlazak STYKO u mousesports i doveo dva nova igrača na probu, dok je bondik poslat na klupu.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Pored STYKO, bilo je priče da će tim ostati bez još jednog sjajnog igrača, ANGE1 koji se povezivao sa NaVi. Kako je Natus Vincere kompletirao svoj sastav, HellRaisers je počeo da traži pojačanja. Dva “nepoznata” igrača došla su na probu u HellRaisers, a to su ISSAA i woxic dok je bondik stavljen na transfer listu.

Po rečima trenera Johnta tim želi da se osloni na igrače u usponu, a pomenuti dvojac se preporučio dobrim igrama na Faceit Pro Ligi. Woxic je turski igrač koji ima 18 godina a najpoznatiji tim za koji je igrao je DarkPassage. ISSAA je iz Jordana, ima 20 godina igrao je za Spotnet i smatra se za jednim od najboljih igrača te zemlje.

Tim će moći da se uveri u kvalitete novig igrača vrlo brzo, jer HellRaisers igra na ESG Mikonos i ESL One Njujork zatvorenim kvalifikacijama.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

CS:GO

Major 2018: Binary Dragons ispustio EU Minor

Put ekipe Binary Dragons kroz otvorene kvalifikacije bio je dosta dug. Imali su puno Bo1 pobeda, ali su naleteli na tim za koji se kasnije ispostavilo da koristi pomoć jednog igrača koji je koristio čit, o čemu smo pisali u drugom tekstu. Posle diskvalifikacije tog tima -PlanetenOG, žreb otvorenih kvalifikacija je vraćen unazad, te je Binary Dragons dobio drugu šansu.

CS:GO ponedeljak 16.10. 19:02 Komentara: 0
strana 1 od 36 idi na stranu