CS:GO – Jedan odlazak i dva dolaska u HellRaisers

HellRaisers je ekspresno odgovorio na odlazak STYKO u mousesports i doveo dva nova igrača na probu, dok je bondik poslat na klupu.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Petak, 11.08.2017.

22:48

CS:GO – Jedan odlazak i dva dolaska u HellRaisers

Pored STYKO, bilo je priče da će tim ostati bez još jednog sjajnog igrača, ANGE1 koji se povezivao sa NaVi. Kako je Natus Vincere kompletirao svoj sastav, HellRaisers je počeo da traži pojačanja. Dva “nepoznata” igrača došla su na probu u HellRaisers, a to su ISSAA i woxic dok je bondik stavljen na transfer listu.

Po rečima trenera Johnta tim želi da se osloni na igrače u usponu, a pomenuti dvojac se preporučio dobrim igrama na Faceit Pro Ligi. Woxic je turski igrač koji ima 18 godina a najpoznatiji tim za koji je igrao je DarkPassage. ISSAA je iz Jordana, ima 20 godina igrao je za Spotnet i smatra se za jednim od najboljih igrača te zemlje.

Tim će moći da se uveri u kvalitete novig igrača vrlo brzo, jer HellRaisers igra na ESG Mikonos i ESL One Njujork zatvorenim kvalifikacijama.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: