Esports B92.net

CS:GO – Jedan odlazak i dva dolaska u HellRaisers

HellRaisers je ekspresno odgovorio na odlazak STYKO u mousesports i doveo dva nova igrača na probu, dok je bondik poslat na klupu.

Bogdan Đurić KlanRUR Izvor:
Podeli

Pored STYKO, bilo je priče da će tim ostati bez još jednog sjajnog igrača, ANGE1 koji se povezivao sa NaVi. Kako je Natus Vincere kompletirao svoj sastav, HellRaisers je počeo da traži pojačanja. Dva “nepoznata” igrača došla su na probu u HellRaisers, a to su ISSAA i woxic dok je bondik stavljen na transfer listu.

Po rečima trenera Johnta tim želi da se osloni na igrače u usponu, a pomenuti dvojac se preporučio dobrim igrama na Faceit Pro Ligi. Woxic je turski igrač koji ima 18 godina a najpoznatiji tim za koji je igrao je DarkPassage. ISSAA je iz Jordana, ima 20 godina igrao je za Spotnet i smatra se za jednim od najboljih igrača te zemlje.

Tim će moći da se uveri u kvalitete novig igrača vrlo brzo, jer HellRaisers igra na ESG Mikonos i ESL One Njujork zatvorenim kvalifikacijama.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

CS:GO

Startuje treća sezona Prve Srpske lige!

Danas, sa početkom od 18 časova, počinje treća sezona Prve Srpske lige! Prva i druga sezona najvećeg regionalnog CS:GO takmičenja pripala je Binarnim Zmajevima, a ove sezone će im na crtu stati timovi poput Resistance i Squared Esports.

CS:GO ponedeljak 21.08. 02:43 Komentara: 2

Kako Valve može da poboljša CS:GO

CS:GO je igra kojoj stalno nešto fali, stalno nas nervira, a uvek joj se vraćamo. Verovatno ste mnogo puta hteli da obrišete igru. Nikad dosta frustracije od varalica, loših servera, neizbalansiranih pištolja (?), lošim saigračima, itd…

CS:GO nedelja 20.08. 10:01 Komentara: 11

CS:GO – Nova smoke komanda i zanimljiv predlog

Na CS:GO subredditu pojavio se interesantan predlog jednog korisnika. Pošto je u poslednjem updejtu tajno ubačena nova komanda, +grenade_smoke_color, svi se pitaju da li Valve planira nešto novo sa smokovima. Tako je ovaj korisnik predložio da se za gledaoce uvede mogućnost ‘obojenih’ smokova, kako bi znali koja strana je bacila koju dimnu bombu.

CS:GO subota 19.08. 11:42 Komentara: 1

CS:GO – Renegades otpustio nexu!

Nakon četvoromesečne saradnje sa Renegadesom, dvadesetogodišnji Nemanja ”nexa” Isaković izbačen je iz tima! Njega menja švedski igrač David ”Jayzwalkingz” Kempner koji je trenutno na probi u ovom timu.

CS:GO petak 18.08. 21:32 Komentara: 8

CS:GO – Novi supertim na pomolu?

FaZe Clan pravi nove promene u timu. Prema raznim izvorima, zvezda Fnatica Olof ”olofmeister” Kajbir se sprema da zameni Fabiana ”kioShiMa” Fjea u prvoj postavi ovog talentovanog tima.

CS:GO petak 18.08. 18:53 Komentara: 3

Koliko je brz kennyS sa AWP?

KennyS, jedan od najcenjenih snajperista u CS:GO, nas stalno oduševljava sjajnim fragovima, “flikovima” i neverovatnim refleksima, a koliko zapravo brzo reaguje igrač G2?

CS:GO petak 18.08. 00:04 Komentara: 4
strana 1 od 31 idi na stranu