CS:GO - Liquid pozvan na ESL One New York

Organizatori turnira, ESL, su najavili poslednji tim koji dobija direktnu pozivnicu za turnir u Njujorku, a to je američki Tim Liquid.

Izvor: Luka Saviæ KlanRUR

Četvrtak, 10.08.2017.

04:01

CS:GO - Liquid pozvan na ESL One New York

Priključuju se sjajnim timovima koji će se pojaviti na ovom turniru. Astralis i SK su naravno tu, a pored njih videćemo i Virtus. Pro, FaZe i Na’Vi. Pored ovih 6 timova ima mesta za još dva. Ta dva mesta biće odlučena iz evropskih i američkih kvalifikacija, gde će se timovi boriti za mesto na prestižnom turniru u Njujorku.

Iako se nije kvalifikovao na Major, Liquid je dobio pozivnicu za ovaj turnir kao, zasad, jedini američki predstavnik. Turnir u Njujorku biće održan između 14. i 17. septembra u Barclays Centru, dom NBA tima Bruklin Netsa. Ovaj turnir spada u grend slem projekat, jer im je nagradni fond 250 000 dolara. Trenutno su se samo upisali SK i Gambit, jer su samo oni pobednici velikih turnira od najave projekta. Brazilski tim će sigurno želeti da se približi velikoj nagradi osvajanjem ovog turnira, na kome nemamo standardan broj timova.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: