CS:GO – Dva igrača napuštaju NaVi?

Kao što se i očekivalo, po završetku Majora dolazi do promenama u igračkim kadrovima timova, a ovaj trend nije zaobišao ni Natus Vincere.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Petak, 28.07.2017.

01:02

CS:GO – Dva igrača napuštaju NaVi?

Ako je verovati pričama, GuardiaN i dosadašnji tim lider seized će napustiti NaVi. Ovo još uvek nije zvanična informacija ali je gotovo sigurno da će to desiti. AWP igrač je nešto bliži izlaznim vratima, dok se za seizeda još spekuliše jer je do sada on bio glavni za taktički aspekt igre.

Kao glavni kandidat za dolazak u Natus Vincere je sadašnji igrač HellRaisersa ANGE1, mada se pominje i electronic, koji igra za FlipSid3. Za GuardiaN-a se vezuje odlazak u FaZe, umesto allu-a, mada ne znamo koliko je to realna opcija. Seized se dosta muči u postavci igre tima, koji je pao na njegova leđa odlaskom Zeusa. Igrači koji su in-game lideri nekada igraju malo slabije nego što mogu, jer moraju da se fokusiraju na više stvari, a čini se da se ovo desilo i za seized. Prvobitno je trebalo da starix kao trener vodi igru, ali kako je Valve promenio pravila, trener ima prava da priča samo u pauzama te u toku runde ne može da pomaže timu.

U slučaju GuardiaN-a, slovački AWP igrač je u evidentnom padu forme, ove godine je dobre igre prikazao samo na Majoru u Atlanti, od tada igra sve lošije. Nedavno se i oženio, a takođe je i sam izjavio da se ne trudi toliko kao pre da povrati staru igru, pa ne znamo da li je baš potreban FaZe klanu.

Još uvek čekamo zvanične potvrde timova o promenama, one će se zasigurno desiti, što je i sam seized izjavio. Ostaje nam da vidimo da li su priče tačne, te da li će GuardiaN stvarno otići u FaZe.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: