CS:GO – Pozvani timovi Esport Balkan Lige - nagrada 20 000€

Već ste ranije mogli da čitate o projektu Balkan Lige, a sada znamo i više detalja o CS:GO takmičenju.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Sreda, 26.07.2017.

17:15

CS:GO – Pozvani timovi Esport Balkan Lige - nagrada 20 000€

United Media i Fortuna Esports rešili su da organizuju Esport Balkan Ligu, a nagradni fond u prvoj sezoni iznosiće blizu 20 000 evra!
Kao što sam naziv kaže, liga će okupiti timove sa Balkana. Početak turnira je zakazan za 11. septembar, učestvovaće 8 timova koji će igrati međusobne duele u BO3 formatu, a 2 ekipe koje budu najlošije ispašće iz lige.

LAN deo turnira se očekuje da bude sredinom novembra, a domaćin turnira biće Beograd, a ulaznicu na turnir u prestonici Srbije imaće 4 najbolje plasirane ekipe. Planirano je da se odigraju tri sezone ove lige, a pred početak druge organizovaće se otvorene kvalifikacije kako bi 2 tima popunila mesto umesto timova koji su ispali. Poznata su imena svih timova koji će učestvovati u prvoj sezoni, a Srbija ima čak 3 predstavnika, Binary Dragons, Squared i Resistance.
Najbolji tim dobiće 11 650 dolara, drugoplasirani 5 800 dolara a trećeplasirani 2 300 američkih novčanica. Preostali timovi učesnici dobiće po 700 dolara.

Druga sezona ove veoma zanimljive lige biće održana od jaunara do marta sledeće godine, a treća se očekuje u junu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: