CS:GO – ESL odbanovao IBP

ESL je objavio da su odobanovali igrače iBUYPOWER tima, koji su dobili ban još u februaru 2015. godine zbog nameštanja mečeva.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 24.07.2017.

22:10

CS:GO – ESL odbanovao IBP

Odluka ESL-a je doneta kao rezultat rada sa Esports Integrity Coalition koja pokušava da razvije standarde vezana za pravila na esport mečevima i kršenja istih. Četiri bivša igrača IBP tima su sada oslobođeni bana i mogu da učestvuju na turnirima pod organizacijom ESL-a.
Četiri igrača su oslobođena bana (Skadoodle je bio peti igrač), a to su DaZeD, swag, steel i AZK. Osim njih, ESL-ovim turnirima sada mogu da prisustvuju i bivši članovi francuskog Epsilon tima koji su nešto kasnije takođe kršili pravila.

Igrači sada mogu da učestvuju na turnirima poput ESL One i ESL Pro Liga, ali Valve se još uvek ne oglašava povodom ovog slučaja, pa im nije dozvoljeno da učestvuju na onim najjačim takmičenjima, poput Majora. Ovaj severnoamerički tim je pretendovao da bude veoma uspešan, a na tlu Severne Amerike su tada bili verovatno najjači, i jedini su mogli da osvajaju turnire protiv evropskih ekipa. DaZeD, koji se posvetio strimovanju je viđen kao jedan od najboljim in-game lidera, koji su često problem kod severnoameričkih ekipa. Još uvek ne znamo šta će biti sa bivšim članovima IBP-a, DaZeD i steel su igrači koji su i dalje u CS svetu, Swag je dugo bio član Cloud9 organizacije dok je nije napustio, a AZK se posvetio igri Overwatch, i trenutno igra za Team Liquid.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: